fbpx

NS Dagretour + Koffie bij Doppio Espresso

Een dagje shoppen in een stad naar keuze? T/m 28 februari bestelt u een goedkope NS dagretour voor € 19 bij de Spoordeelwinkel. Daarbij ontvangt u een gratis kop koffie/thee en een Italiaanse lekkernij bij Doppio Espresso. De voucher kunt u bij een vestiging van Doppio Espresso inwisselen voor een koffie/thee en een Italiaanse lekkernij, waarna u het dagje shoppen kunt voortzetten. De NS dagretour is geldig t/m 31 maart 2019 en geldig vanaf 09:00 uur (in het weekend de hele dag). Voor deze NS dagretour geldt dat u de meest logische route dient te nemen voor het gekozen traject.

Het is niet verplicht om bij het bestelproces een reisdatum op te geven. U kunt dit ook in een later stadium doen, waarvoor u een unieke code ontvangt die u online kunt verzilveren. Nadat u een reisdatum heeft gekocht ontvangt u per e-mail een NS e-ticket die u als geldig vervoersbewijs dient mee te nemen op reis

Doppio dagretour

Ook geldig met kerst!

NS Dagretour + Doppio (December 2018)

Er even tussenuit en besparen op uw reiskosten? Met de treinkaartjes + koffie/thee en een Italiaanse lekkernij bij Doppio is uw uitstapje compleet! Bestel de aanbieding direct via onze website en ontdek Nederland!

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Prijs (1e klas): € 24
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2019
  • Reisperiode: t/m 31 maart 2019
  • Trein Dagretour + Koffie/Thee + Italiaanse lekkernij bij Doppio
Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl