Nog 1 week mogelijk om Blokker dagkaarten te kopen

Het is nog slechts één week mogelijk om gebruik te maken van de NS Blokker dagkaart actie! Hiermee kunt u voor slechts € 14,95 een NS dagkaart kopen, waarmee u een hele dag met de trein kunt reizen. Op deze manier kunt u er even tussenuit of vrienden/familie bezoeken aan de andere kant van het land. De actie is geldig van Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag.

De Blokker dagkaart wordt naar u opgestuurd en ligt binnen dagen op de deurmat. De kortingsactie is namelijk geladen op een wegwerp OV-chipkaart die u naderhand weer kunt weggooien. Het is wel verplicht om in te checken met de dagkaart, omdat u anders zwart rijd en vaker gebruik zou kunnen maken van de kaart. Houdt hier dus rekening mee!

Blokker actie

Blokker treinkaartjes zijn razend populair!

Blokker treinkaartjes zijn online te bestellen

De treinkaartjes van de Blokker zijn online te bestellen via de webshop. In de rechterkolom van onze website vindt u een mogelijkheid om deze kaarten direct aan te schaffen. U wordt dan naar een betaalpagina geleid, waarna u de kaarten opgestuurd krijgt.

Meer acties

Naast de trein actie van de Blokker is het ook bij supermarktketen Deen mogelijk om een goedkope dagkaart te kopen! Bij de Deen kunt u voor € 18,- een sandwich + dagkaart kopen en tot 2 november reizen. Wilt u meer weten? Bekijk dan de pagina over de Deen dagkaart op onze website! Natuurlijk zullen er in de tweede helft van 2014 nog veel meer treinkaartjes acties langskomen. Deze zullen wij natuurlijk weer allemaal op onze website publiceren, zodat u hiervan op de hoogte bent en kunt profiteren van de laatste aanbiedingen.

Goedkoop-treinkaartje.nl streeft al jaren naar betaalbaar Openbaar Vervoer en probeert het reizen met de trein op deze manier weer betaalbaar te maken. Zo worden dagjes weg, familiebezoekjes en strandwandelingen voor veel mensen weer mogelijk, omdat een verre treinreis normaal gesproken veel te duur is.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!