Korting op treinkaartjes bij TheTrainLine

We reizen allemaal steeds vaker met de trein en willen natuurlijk niet teveel betalen voor een treinkaartje bij TheTrainLine. Daarom houden wij dagelijks de laatste aanbiedingen voor jou in de gaten. Wil je hiervan op de hoogte worden gesteld van korting op treinkaartjes bij TheTrainLine? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en wij informeren jou maandelijks over de laatste mogelijkheden om voordelig (internationaal) met de trein te reizen.

Zoek tickets

Reizen met de trein is duurzaam, comfortabel en snel. Daarbij hoef het helemaal niet duur te zijn. Zo reis je al naar België vanaf 9 euro en zijn diverse bestemmingen in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk uitstekend bereikbaar. Uiteraard boek je eenvoudig online en geheel zonder boekingskosten. Kijk voor de beschikbaarheid en voordelige kaartjes ook even naar korting bij NS International, korting bij B-Europe en korting bij Deutsche Bahn.

Review TheTrainLine

TheTrainLine: korting op treinkaartjes

Hoewel je misschien als eerst kijkt bij NS International biedt TheTrainLine ook treinkaartjes met korting. Daarbij combineert TheTrainLine de trein met busverbindingen, waardoor je een volledige reis kan plannen naar jouw eindbestemming. Door de data van verschillende aanbieders samen te voegen berekent het platform het goedkoopste treinkaartje. Ook TheTrainLine kent evenals andere ticketaanbieders drie tarieven.

Goedkoopst bij TheTrainLine

De treinkaartjes bij TheTrainLine tegen het goedkoopste tarief zijn vergelijkbaar met EarlyBird en SuperSparPreis. Voordeel is dat je een minimaal bedrag betaald, maar levert in op flexibiliteit. Zo zijn tickets na betaling niet meer te retourneren.

Comfort bij TheTrainLine

Het Comfort tarief bij TheTrainLine is vergelijkbaar met SparPreis van DeutscheBahn en Semi-Flex van NS International. Het kaartje kent een kleine toeslag ten opzichte van het laagste tarief, maar geeft de mogelijkheid om een boeking in een later stadium te wijzigen of annuleren. Hiervoor rekent TheTrainLine een kleine toeslag.

Flex bij TheTrainLine

Wil je de mogelijkheid om een ticket tot kort voor vertrek gratis te annuleren? Dan boek je een treinkaartje bij TheTrainLine met Flextarief. Vergelijkbaar met Premium, High-Flex of Full-Flex van andere aanbieders en geeft het meeste flexibiliteit. Nadeel is dat het kaartje het duurst is.

Wie is TheTrainLine?

Een partij gevestigd in meer dan 24 landen die zich richt op de verkoop van trein- en bustickets. Op het platform worden trajecten van zowel bus- als treinreizen gecombineerd en wordt de voordeligste reis berekend. Handig, want niet elke bestemming is even goed bereikbaar met de trein.

Hoewel TheTrainLine op dit moment nog niet zo groot is, heeft het platform afgelopen jaar winsten geboekt op de Nederlandse markt en zal dit de komende jaren naar verwachting stijgen. Het zal dan ook niet de laatste keer zijn dat we van deze ticketaanbieder horen.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd

Ontvang acties

Trein naar Oktoberfest in München

Trein naar Oktoberfest in München

Bezoek het Oktoberfest in München met de trein. Het is 's werelds grootste bierfestival en één van de meest iconische evenementen van Duitsland. Het festival begint eind september en duurt tot het eerste weekend van oktober. Wanneer je van bier, traditionele feesten...

Citytrip naar München: Ontdek de bezienswaardigheden

Citytrip naar München: Ontdek de bezienswaardigheden

München, de bruisende hoofdstad van Beieren, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en levendige cultuur. Deze stad, met zijn unieke mix van traditie en moderniteit, is een ideale bestemming voor CityTrippers. Hier zijn de bezienswaardigheden...

Dagje winkelen in Luik met de trein

Dagje winkelen in Luik met de trein

Luik, gelegen in het prachtige Wallonië, biedt een fantastische winkelervaring voor bezoekers die van winkelen houden. Of je nu op zoek bent naar mode, antiek, lokale specialiteiten of gewoon een leuke tijd wilt hebben, een dagje winkelen in Luik heeft het allemaal te...

Pin It on Pinterest