Korting bij Deutsche Bahn

Een uitje, stedentrip of vakantie naar het buitenland aan het plannen? Ook bij Deutsche Bahn zijn goedkope treinkaartjes te bestellen. Zowel met SuperSparPreis als SparPreis tarief boek je treinkaartjes met korting bij Deutsche Bahn. De kaartjes met vroegboekkorting zijn 2 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar, vanwege de beperkte beschikbaarheid. Het boekingsproces is vrij eenvoudig. Zo kan je online in enkele stappen jouw treinreis plannen. Wist je trouwens dat kinderen tot en met 14 jaar gratis meereizen in de trein naar Duitsland? Voorwaarden is wel dat zij onder begeleiding van hun (groot)ouders reizen.

Deutsche Bahn is de ticketaanbieder van Duitsland en biedt treintickets tegen het laagste tarief. Zo koop je al een treinkaartje bij Deutsche Bahn vanaf 8,70 met groepskorting. Benieuwd hoe duur een treinticket voor jouw traject is? Bekijk de beschikbaarheid via de reisplanner en ontdek hoe voordelig een internationale treinreis kan zijn.

Review Deutsche Bahn

Deutsche Bahn: Korting op treinkaartjes

Er zijn treinkaartjes voor diverse tarieven verkrijgbaar met bijbehorende voorwaarden. Denk aan SuperSparPreis tickets (super voordelig tarief), waarbij je het voordeligst uit bent. Hierbij moet je helaas inleveren op flexibiliteit, want je kan naderhand de treinreis niet meer annuleren. Ook boek je hierbij geen City-ticket, waarmee je van regionale treinen gebruik maken maken.

Vervolgens heb je een SparPreis (voordelig tarief), waarbij de prijzen nog steeds laag worden gehouden. Voordeel is dat je met deze kortingskaartjes van Deutsche Bahn ook nog eens flexibel bent. Zo kan je de reis annuleren tegen betaling van 10 euro en ontvang je een City-ticket bij de boeking.

Dan is er ook nog het Flexibel tarief. Wanneer je kaartjes met flexibel tarief bestelt ontvang je het minste korting bij Deutsche Bahn. Hier krijg je echter flexibiliteit voor terug. Zo kan je een treinreis gratis omboeken of annuleren.

IC Berlijn

Groepskorting vanaf 6 personen

Een unieke manier voor korting bij Deutsche Bahn zijn de NS Groepstickets. Je ontvangt groepskorting vanaf 6 personen met een zeer lage ‘vanafprijs’. Zo boek je al een treinkaartje met korting bij Deutsche Bahn vanaf 8,70 per enkele reis. Liever eerste klas reizen? Dan zijn tickets verkrijgbaar vanaf 27,90. Benieuwd? Ontdek de beschikbaarheid via de onderstaande knop.

  • Groepstickets hebben een gratis zitplaatsreservering.
  • Tot kort voor vertrek te boeken (maximaal 6 maanden voor vertrek).
  • Extra korting vanaf kinderen tot 6 jaar.
  • Eenvoudig online te boeken.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

Nieuwe kortingsacties: goedkope treinkaartjes voor daluren

We kunnen allemaal niet wachten om er weer op uit te trekken. Daarom hebben we tal van leuke uitjes, stedentrips en vakantiebestemmingen opgenomen in onze treinreis blog. Ook NS kan niet wachten om reizigers weer te verwelkomen in de trein en heeft in de aanloop naar...

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Duurzaam reizen? Boek goedkoop treinkaartje!

Alvast het volgende uitje, stedentrip of vakantie aan het plannen? Onze treinreis blog staat boordevol met reis inspiratie, zoals mooie bestemmingen, uitjes, activiteiten, winkelgebieden en nog veel meer. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar één van deze...

Treinkaartje naar het buitenland kopen

Treinkaartje naar het buitenland kopen

Binnenkort met de trein naar een leuke bestemming in Europa? Online kan je heel eenvoudig een treinkaartje naar het buitenland kopen. Bij verschillende aanbieders kan je een ticket boeken voor de internationale treinen die vertrekken vanaf Nederlandse bodem. Ook...