Groepskorting op treintickets naar Duitsland

  • ☑️ Groepstickets Duitsland v.a. € 9,90
  • ☑️ Groepen 6 tot 30 personen
  • ☑️ Tot 6 maanden vooruit te boeken
  • ☑️ Kaartjes met SuperSparPreis of SparPreis

Met groepskorting per trein naar Duitsland? Ga een dagje shoppen of bezoek een kerstmarkt! Groepen vanaf zes personen krijgen groepskorting op treintickets naar Duitsland. Tickets met SuperSparPreis zijn verkrijgbaar vanaf € 9 en met SparPreis vanaf € 19,90. Daarbij zijn zitplaatsreserveringen inbegrepen. Wil je liever comfortabel en in alle rust reizen? Vanaf € 29 boek je 1e klas groepsreizen. Treintickets met groepskorting naar Duitsland zijn tot 6 maanden voor vertrek te boeken. Kinderen van 6 t/m 14 jaar krijgen 50% extra korting!

Groepskorting naar Duitsland

epsreizen zijn beschikbaar voor groepen van 6 tot en met 30 reizigers. Kaartjes boek je online bij Deutsche Bahn en zijn van toepassing voor reizen met de ICE International of IC Berlijn. Wanneer je zeker bent dat je de reis gaat maken kan je tickets met SuperSparPreis tarief kopen. Deze zijn namelijk niet te wijzigen of annuleren. De Groepstickets met SparPreis zijn dit wel.

Tarieven Groepstickets naar Duitsland

De groepstickets zijn met twee verschillende tarieven verkrijgbaar, namelijk “Super voordelige groepstickets” en “Voordelige groepstickets”.

Super voordelige groepstickets

De super voordelige groepstickets zijn enkel 2e klas verkrijgbaar. Vanaf €9,90 per persoon per enkele reis heb je al een treinkaartje naar Duitsland. Aanbetalen, omboeken of annuleren is met dit tarief helaas niet mogelijk.

Voordelige groepstickets

De voordelige groepstickets zijn zowel 1e als 2e klas verkrijgbaar. Te koop bij Deutsche Bahn vanaf €19,90 (2e klas) en €29,90 (1e klas). Bij de kaartjes met Voordelig tarief heb je wel de mogelijkheid voor een aanbetaling, wijziging of annulering.

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders