Treinkaartjes DeutscheBahn: SuperSparPreis en Groepstickets

Bij onze oosterburen zijn prachtige deelstaten, steden en natuurgebieden te ontdekken. Een groot deel heeft uitstekende verbindingen per internationale trein. Treinkaartjes naar Duitsland boek je bij diverse aanbieders, zoals bij Deutsche Bahn. Goedkope treinkaartjes bij Deutsche Bahn zijn verkrijgbaar met SuperSparPreis, wanneer je 1 tot 6 maanden voor vertrek boekt. Daarbij is het mogelijk om met groepskorting naar Duitsland te reizen, bij aankoop van treinkaartjes bij Deutsche Bahn.

Deutsche Bahn: Treinkaartjes met SuperSparPreis

Het voordeligste tarief voor treinkaartjes bij Deutsche Bahn,  zijn treintickets met SuperSparPreis tarief. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 (2e klas) en 26,40 (1e klas). Om deze kaartjes tegen SuperSparPreis te bemachtigen dien je vroegtijdig te boeken. Er is namelijk een beperkt aantal kaartjes tegen het voordeligste tarief beschikbaar.

Een bestemming op het oog of nog aan het oriënteren? Neem altijd even een kijkje op de website van Deutsche Bahn voor treinkaartjes. Uiteindelijk boek je bij elke aanbieder namelijk hetzelfde kaartje.

Houdt er wel rekening mee dat je de reservering na aankoop van een ticket met SuperSparPreis tarief niet meer kan terugdraaien. Dit kan bij de andere tarieven wel. Tevens ontvang je geen City-ticket Duitsland, waarmee je gebruik kan maken van regionaal vervoer. Bij de andere tarieven is het City-ticket wel inbegrepen.

Review Deutsche Bahn

SparPreis inclusief City-ticket voor regionaal vervoer in Duitsland

Misschien wel het meest gunstige tarief is het SparPreis of het ‘voordelige tarief’. Verkrijgbaar vanaf 21.10 (2e klas) en 31,70 (1e klas). Niet geheel onbelangrijk zijn de bijkomende voordelen. Zo is een treinkaartje bij Deutsche Bahn tegen SparPreis tarief inclusief City-ticket voor regionaal vervoer in Duitsland (voor het gekozen traject). Daarbij mag je de reservering tegen een vergoeding van 10 euro annuleren.

Groepstarief: Groepskorting bij Deutsche Bahn v.a. 6 personen

  • Groepstickets hebben een gratis zitplaatsreservering.
  • Tot kort voor vertrek te boeken (maximaal 6 maanden voor vertrek).
  • Extra korting vanaf kinderen tot 6 jaar.
  • Eenvoudig online te boeken.

Uniek zijn natuurlijk de treinkaartjes met groepskorting bij Deutsche Bahn. Het groepstarief is verkrijgbaar vanaf 6 personen, waarbij je al voor 8,70 (2e klas SuperSparPreis), 9,90 (2e klas SparPreis) en 27,90 (1e klas) reist.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Bezoek het historische Kasteel de Haar per trein

Van plan om een bezoekje te brengen aan het mooiste kasteel van Nederland? Maak de dagtrip compleet door te reizen met de trein. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plekken snel én makkelijk te bereiken. Zo ook het historische Kasteel de Haar. Geen...

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

Goedkoop treinkaartje bij Deutsche Bahn: 9 euro ticket Duitsland

☑️ 9 euro voor één maand ☑️ Onbeperkt per regionale trein ☑️ Reisperiode: 1 juni t/m 31 augustus 2022 Zoek tickets Reis onbeperkt per regionale trein door Duitsland met het goedkope treinkaartje van Deutsche Bahn; het 9 euro ticket. Deze aanbieding is onderdeel van...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders