Internationale treinen vanuit Nederland

Slapen in een nachttrein, met 300 kilometer per uur naar Parijs of heel Duitsland door met de IC Berlijn? Bij Goedkoop-treinkaartje.nl boekt u tickets voor alle internationale treinen in Europa, ontdekt u reistips, boekingstips en krijgt u gratis reisadvies. Treinreizen is leuk, duurzaam en ontspannen. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein, omdat zij nergens meer op hoeven te letten, comfortabel zitten en genieten van de catering aan boord. Daarnaast bespaart u op reiskosten als brandstof, tolwegen en parkeren en zijn file- en routeproblemen uitgesloten.

Vanuit Nederland kunt u naar ruim 3300 bestemmingen in Europa, waarbij er gebruik wordt gemaakt van 7 internationale treinen en de talloze regionale treinen. Op het huidige moment zijn bestemmingen met directe verbindingen het populairst en voordeligst. Dit vanwege het gebruik van slechts één trein en een minimale reistijd. Zo is afgelopen jaar de eerste stap gezet om met de Eurostar sneller en goedkoper naar Londen te kunnen reizen, maar door een grenscontrole is dit tot op heden nog niet mogelijk. Eind 2019 zal het waarschijnlijk mogelijk zijn om voor € 40 en een reistijd van 3 uur en 40 minuten naar Londen te reizen.

Een internationale treinreis maken met een trein van Thalys, Eurostar, ICE International, IC Berlijn, IC Brussel of TGV? Boek met vroegboekkorting en online zonder boekingskosten.

Internationale treinen vanuit Nederland

Maak kennis met de internationale treinen die vanuit Nederland vertrekken en boek een treinticket naar een mooie Europese bestemming.

Thalys

Treinen van Thalys zijn hypermodern en het ideale vervoersmiddel voor bestemmingen als Antwerpen, Brussel en Parijs. Met een minimale reistijd, niet vroegtijdig inchecken en comfortabele stoelen is er geen ander vervoersmiddel dat aan de Thalys kan tippen. Daarbij komt u aan in hartje centrum en kan uw stedentrip, dagje weg of weekendje weg direct beginnen.

Met een reistijd van slechts 3 uur en 18 minuten komt u aan in hartje Parijs. Onderweg eet u iets bij het bistro-rijtuig, reist u met 300 kilometer per uur langs het prachtige Franse landschap en komt u heerlijk tot rust in de zachte zitplaatsen van Thalys. Ervaar internationaal treinreizen en ontdek hoe leuk reizen kan zijn.

Eurostar

De treinen van Eurostar zijn zeer comfortabel en voorzien van een strak en modern interieur. Het personeel aan boord is vriendelijk en helpt u bij het zoeken van uw zitplaats. Uiteraard kunt u voor vragen altijd bij hen terecht. Heeft u zin in een hapje op drankje? Dan kunt u zich begeven naar het barrijtuig, waar u kunt genieten van een bakje koffie of een sandwich.

Eurostar verzorgt het traject tussen Amsterdam en Londen. Er vertrekken dagelijks 6 treinen met overstap vanuit Amsterdam CS met 2 directe verbindingen. Een kaartje voor het traject is verkrijgbaar voor € 59 en de reistijd bedraagt op dit moment nog 05:40 uur.

ICE International

Voor Duitse bestemmingen is de ICE International het ultieme vervoersmiddel. De trein vertrekt vanuit Amsterdam CS, waarna deze binnen Nederland stopt op het station van Utrecht en Arnhem, waarna deze doorreist naar Duitsland. Met de ICE International reist u met een reistijd van 2 uur en 38 minuten voor € 20 naar Keulen. Een zitplaats reserveren is niet verplicht voor de ICE, maar dit wordt wel aangeraden om het reisgemak te vergroten en een zitplaats te garanderen.

OBB Nightjet

De OBB Nightjet of nachttrein vertrekt niet meer vanuit Nederland, maar wordt wel aangeboden voor langere trajecten binnen Europa. Voor de OBB Nighjet reist u eerst naar station Dusseldorf, Keulen of Frankfurt, waarna u kunt overstappen voor bestemmingen als Wenen, Zurich of Basel.

IC Brussel

Aan boord van de IC Brussel is personeel aanwezig voor hulp en vragen. De stoelen zijn gelijk aan die van Nederlandse stop- en sneltreinen en de been- en bagageruimte is goed. Door de vele tussenstops wordt de reisduur verlengd, maar een reistijd van ongeveer 2 uur naar Antwerpen is nog steeds voldoende. De ticketprijzen zijn uitstekend en u hoeft geen zitplaats te reserveren. Verder kunt u tickets al 4 maanden voor vertrek boeken en zijn de tarieven zeer concurrerend t.o.v. vliegreizen of de auto.

IC Berlijn

De InterCity Berlijn is van alle gemakken voorzien en rijdt 6 keer per dag van Amsterdam Centraal naar Berlijn. De direct verbinding maakt een reistijd van slechts 6 uur en 20 minuten mogelijk, waardoor veel reizigers op dit traject voor de InterCity Berlijn treinen kiezen. Binnen Nederland zijn er 7 opstapplaatsen en in Duitsland nog eens 3. De IC Berlijn is voorzien van comfortabele stoelen en een barrijtuig. Daarbij is het in sommige IC Berlijn treinen zelfs mogelijk om catering aan de zitplaats te krijgen. Verder zijn de zitplaatsen voorzien van een leeslampje, 2 stopcontacten en brede zitplaatsen.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!