Grachtenroute in Amsterdam

Ontdek Amsterdam en bezoek 3 musea op 1 dag met korting. Langs de Amsterdamse grachten treft u drie verschillende musea; Museum Willet-Holhuysen, het Cromhouthuis en Museum Ons Lieve Heer op Solder. In juli 2018 krijgt u de kans om de drie musea met korting te bezoeken in combinatie met een NS dagretour Amsterdam Centraal. Boek de grachtenroute via de onderstaande link voor slechts € 29 en beleef een fascinerend en compleet dagje Amsterdam. Nadat u op station Amsterdam CS bent aangekomen bezoekt u eerst Museum Ons Lieve Heer op Solder, waarna u de andere twee musea kunt bezoeken.

Per trein naar Avifauna? Dit uitje is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Zo reist u naar station Alphen aan den Rijn, waarna u overstapt op buslijn 2 richting Herenhof en de hoofdingang op 1 minuut loopafstand is. Reist u op dezelfde dag? Dan is een NS Dagretour, Weekenddagretour of Trein dagkaart het ideale reisproduct. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket. Kinderen meenemen in de trein? Zowel bij acties, abonnementen, uitjes of reguliere treintickets reist een kind voor € 2,50 middels een Railrunnerkaartje met u mee. Heeft u een treinreis binnen Nederland gepland met 2 verschillende reisdagen? Maak dan gebruik van de treinkaartjes enkele reis.

Grachtenroute in Amsterdam

Grachtenroute met korting

T/m 31 juli 2018 bestelt u een NS dagretour + Entree 3 musea op de Grachtenroute met korting bij de Spoordeelwinkel. De aanbieding is 2e klas verkrijgbaar voor € 29, 1e klas voor € 36 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar voor € 4. Geldig t/m 31 augustus op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in alle treinen in Nederland (exclusief treinen van Eurostar/Thalys).

  • Prijs (2e klas): € 29
  • Prijs (1e klas): € 36
  • Prijs (kinderen 4 t/m 11): € 4
  • Verkoop: t/m 31 juli 2018
  • Reizen: t/m 31 augustus 2018
  • Product: NS Dagretour Amsterdam CS + Entree 3 musea op de Grachtenroute

TIP: Controleer de websites van de 3 musea voor actuele openingstijden.

Adres Willet-Holthuysen

Herengracht 605
1017 CE Amsterdam

Adres Cromhouthuis

Herengracht 366-368
1016 CH Amsterdam

Adres Willet-Holthuysen

Oudezijds Voorburgwal 38
1012 GE Amsterdam

  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close