Goedkope treinkaartjes in mei 2015

Natuurlijk zijn er weer verschillende treinkaartjes acties gehouden in de afgelopen periode. Zo is het in mei 2015 mogelijk om goedkope treinkaartjes bij verschillende aanbieders te kopen. Denk hierbij aan acties van Blokker, La Place en de Spoordeelwinkel. Natuurlijk zijn deze aanbiedingen ons niet ongezien voorbij gegaan en daarom hebben wij alle nieuwsbriefleden en Facebookleden geïnformeerd over de lopende dagkaart acties. Hieronder nemen wij de lopende aanbiedingen nog één keer met u door, want deze zijn nog tot 31 mei 2015 verkrijgbaar!

NS dagkaart actie

NS Seizoensretour

De NS Seizoensretour actie is nog verkrijgbaar tot 31 mei 2015 en heeft al duizenden mensen blij gemaakt. Tijdens de actie periode is het mogelijk om 3x een NS dagretour te kopen voor € 33,- en daarmee in 3 verschillende periodes van het jaar te reizen. De periodes lopen van februari – mei, juli – augustus en oktober – november.

Meer weten?


Kruidvat dagkaart

Wilt u een goedkope dagkaart kopen? Dan is de treinkaartjes actie van Kruidvat waarschijnlijk iets voor u! Tot 24 mei 2015 is het mogelijk om een NS dagkaart voor € 13,99 of een OV dagkaart voor € 16,49 te kopen. Met de NS dagkaart is het mogelijk om een hele dag onbeperkt met de trein te reizen en met de OV dagkaart kunt u van alle vervoersmiddelen in het Openbaar Vervoer gebruik maken. Ideaal toch? Wees er snel bij, want OP=OP!

Meer weten?


La Place dagkaart

Via de Spoordeelwinkel is het mogelijk om een goedkope dagkaart + lunch te kopen. Hiermee kunt u een gratis lunch ophalen bij één van de La Place vestingen, waarbij u kunt genieten van een sandwich (verschillende smaken) en een glas versgeperste sinaasappelsap voor slechts € 18. Daarbij koopt u een retourtje voor een traject naar keuze, waardoor u eens in een andere stad/omgeving kunt shoppen of wandelen.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!