fbpx

Eropuit met de trein in april 2016

Wil jij een dagje weg met de trein? Trek eropuit met de trein in april 2016! Bezoek een dierentuin, pretpark, zwemparadijs, familie of een andere stad in Nederland. Maak het betaalbaar met een treinkaartjes actie of goedkope dagkaart. Zo kunt u in april profiteren van de NS seizoensretour en zullen er mogelijk nog aanbiedingen bijkomen. Op de hoogte blijven? Like ons op Facebook, Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief en bezoek onze actie-pagina regelmatig.

Seizoensretour

Dagje naar Amsterdam

Ontdek een wereldberoemde en tevens de hoofdstad van Nederland! Bezoek bijvoorbeeld het Rijksmuseum of maak een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Als inwoner van Nederland moet u dit zeker een keer hebben gedaan hebben en tickets kunt u alvast bestellen via onze website, zodat u niet in lange wachtrijen hoeft te staan. Kijk snel even op:

Dagje naar het zwembad

Bezoek eens een ander zwembad in Nederland. Kinderen vinden dit geweldig en daarbij bent u echt even een dagje weg/ertussenuit. Kijk bijvoorbeeld eens naar De Scheg in Deventer of Tikibad in Wassenaar

Dagje naar de dierentuin

Een dagje naar de dierentuin met de trein? Profiteer dan van een treinkaartjes actie in combinatie met een Railrunner (voor kinderen). Op deze manier maakt u een treinuitje wel heel betaalbaar en kunt u optimaal genieten van uw uitstapje.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl