Enkele reis treinkaartjes met korting in april 2019

Binnenkort een dagje weg of liever op twee verschillende dagen met korting reizen? Dan zijn er verschillende treinkaartjes aanbiedingen verkrijgbaar, waarbij u enkele reis treinkaartjes met korting kunt kopen. Zo is er een apart enkeltje verkrijgbaar voor € 12,50, een enkele reis naar een vliegveld in Nederland voor € 10,50, een set van twee treinkaartjes voor € 24 die is te gebruiken door één persoon of een set van twee enkeltjes die is te gebruiken door twee verschillende personen.

Goedkope treinkaartjes

Eigenlijk is er voor elke situatie wel een enkele reis treinkaartje met korting verkrijgbaar bij aanbieders als de NS Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag of VakantieVeilingen. Daarbij zijn er natuurlijk nog andere goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, zoals dagretours, dagkaarten en de NS Groepstickets voor groepsreizen met korting.

Enkele Reis met korting

Op dit moment is het mogelijk om bij aanbieder ActieVanDeDag een enkelvoudig treinkaartje enkele reis met korting te kopen. Voor € 12,50 bestelt u slechts één treinkaartje, waarmee u op een traject naar keuze binnen Nederland een enkele reis kunt maken met treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Zo kunt u een rit van Maastricht naar Groningen maken voor slechts € 12,50! Ideaal voor als uw terug- of heenreis al geregeld is en gewoon top om op voorraad te hebben. Er is altijd wel een moment dat u een goedkoop treinkaartje kunt gebruiken.

Twee Treinkaartjes Enkele Reis

Treinkaartjes VakantieVeilingen

De treinkaartjes verkrijgbaar bij VakantieVeilingen zijn speciaal. U ontvangt tegen een tarief van € 25 een set van twee treinkaartjes enkele reis die u op één dag kunt gebruiken, op twee dagen of zelfs voor twee verschillende personen. Altijd handig om te hebben voor een komend evenement, dagje shoppen of bezoek aan familie/vrienden.

Geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur tot 04:00 uur de volgende dag. De kortingskaartjes zijn dus ook geldig in de middagspits. Op zaterdag en zondag zijn de kaartjes de hele dag geldig en hoeft u geen rekening te houden met reistijden. Uiterste reisdatum is vastgesteld op 30 juni, dus u heeft nog tijd zat om de aanbieding te verzilveren.

Enkele Reis vliegveld AMS, EIN of ROT

Wanneer u een vliegreis heeft gepland bent u altijd opzoek naar vervoer. Steeds meer reizigers kiezen voor de trein, vanwege het gemak en de uitstekende verbindingen met de luchthavens. Om het extra aantrekkelijk te maken heeft ActieVanDeDag een enkeltje voor zowel de heenreis als de terugreis naar vliegveld Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Voor de enkele reis per trein betaalt u slechts € 10,50 vanaf elk station in Nederland. Houdt er rekening mee dat de tickets van maandag tot en met vrijdag geldig zijn vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Twee enkele reis tickets + La Place

Treinkaartjes Spoordeelwinkel

Voor het eerst sinds tijden zijn er enkeltjes met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel. Voor € 24 bestelt u online een set van twee tickets, waarvoor u slechts € 12 per enkele reis betaald. Daarnaast ontvangt u een gratis lunch bij La Place. Na betaling ontvangt u een voucher voor deze lunch die u uitgeprint kunt meenemen op reis en inwisselt bij een vestiging van La Place voor een verse sap en sandwich.

Ook de treinkaartjes van de Spoordeelwinkel zijn geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag. Verkrijgbaar via de webshop van de Spoordeelwinkel tot en met 02 juni en te gebruiken tot en met 30 juni 2019.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl