In de winter van 2014 is er van alles te beleven met de laatste trein acties. Zo kunt u er een dagje op uit trekken met een NS dagkaart, maar zijn er ook andere treinuitjes. Denk hierbij aan de hotel + trein aanbiedingen en de verschillende dagjes weg die wij beschreven hebben op de website. Natuurlijk zijn er nog veel meer recreatieparken die u zou kunnen bezoeken met een NS dagkaart actie.

Korting op treinkaartjes naar het buitenland.

Winter korting op treinkaartjes

Bekijk hieronder het overzicht van de kortingsacties deze winter.

Hotel + trein aanbieding

Via onze website kunt u gebruik maken van verschillende hotel + trein aanbiedingen. Zo is het mogelijk om een hotelovernachting binnen Nederland te boeken, maar is het tevens mogelijk dit uit te breiden naar België. Met een actie als deze heeft u daadwerkelijk even het gevoel dat u er helemaal tussenuit bent. Voor € 99, is een hotelovernachting binnen Nederland mogelijk en voor € 209,- gaat u al een nacht naar België en deze actie is tevens uit te breiden met een 2e nacht.

Korting naar Parijs

Het is deze winter mogelijk om met korting naar Parijs te reizen. NS International geeft ruim 60% korting weg op de reguliere tickets naar Parijs. Zo is het al mogelijk om een treinticket te boeken voor slechts € 29,- en deze aanbieding is geldig tot en met 30 december 2014. Hiervoor dient u in de periode van 22 december 2014 tot half maart te reizen. Deze wereldstad een keer ontdekken of voor de zoveelste keer bezoeken? Parijs heeft u altijd weer wat nieuws te bieden en zorgt voor ervaringen/herinneringen die u nooit meer zult vergeten.

Treinuitjes binnen Nederland

Binnen Nederlander zijn er heel wat treinuitjes te beleven, want er zijn gewoon erg veel recreatieparken en vrijetijdsinstellingen te vinden. Bezoek Goedkoop-treinkaartje.nl regelmatig, zodat je op de hoogte blijft van de laatste dagjes weg.

{mymaplocation id=12,11,409,14,15,411,415,10,407,408,416,16 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Korting naar Kerstmarkt

Wat natuurlijk altijd leuk is zijn de Duitse kerstmarkten. Het probleem is vaak de heen- en terugreis en daarom raden wij u aan om lekker met de trein te gaan. Wanneer u dit niet doet zal u zich moeten inhouden met de Gluhwein of andere versnaperingen en is het misschien handiger om een kerstmarkt + hotelovernachting te boeken. Kamers rondom de kerstmarkten in Duitsland zijn al verkrijgbaar vanaf € 39,- per nacht. Ideaal toch?

Korting naar Berlijn

Een van de populairdere bestemmingen van het huidige moment is Berlijn. Deze stad wordt eigenlijk ieder jaar populairder door de sterk verbeterde fiets- en wandelroutes in de omgeving. Duizenden Nederlanders trekken jaarlijks naar deze stad voor de prachtige bezienswaardigheden, rijke historie en geweldige omgeving. Heeft u nog een bestemming nodig? Dan is Berlijn de wereldstad die u zoekt!

{mymaplocation id=1,3 width=100% height=400px zoom=11 type=google }