December tips: Goedkoop met de trein!

Samen op pad met de trein

Moet jij nog kerstshoppen, winkelen of een dagje weg? Het eind van het jaar nadert weer en er zijn op dit moment nog een aantal acties lopende met goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours. Daarbij is als onderdeel van de treinpakkers een meereisretour met korting en een gratis upgrade 1e klas verkrijgbaar. Ben je van plan om in een groep te reizen? Vanaf 4 personen geniet je bij de NS van groepskorting met NS Groepstickets.

Goedkoop met de trein in december 2019

Het is weer tijd om kerstinkopen te doen. Maak hier een leuk uitje van en plan deze met een goedkoop treinkaartje! Er zijn op dit moment verschillende reisproducten met korting verkrijgbaar. Dagkaarten en dagretours raden wij aan voor reizigers die op één dag retour willen reizen. De enkele reis met korting is handig voor reizigers die op twee verschillende dagen willen reizen of slechts een enkele rit nodig hebben.

NS dagkaart bij ActieVanDeDag

Bij ActieVanDeDag koop je in december een NS dagkaart tweede en eerste klas. De dagkaart tweede klas is verkrijgbaar voor €19,50 en de eerste klas voor €26,50. Handig aan dit reisproduct is dat je geen rekening hoeft te houden met routes en verschillende steden kan bezoeken. De dag hoef je van tevoren niet te plannen. Houdt er wel rekening mee dat je de NS dagkaart enkel in de daluren, het weekend of tijdens de feestdagen kan gebruiken.

Set van 2 treinkaartjes enkele reis bij VakantieVeilingen

De enkele reis wordt online bij VakantieVeilingen verkocht voor €25 (€12,50 per enkele reis). Met deze treinkaartjes enkele reis kan je op een traject naar keuze een enkele rit maken. Handig voor als je slechts een enkele reis nodig hebt, met twee personen reist of op twee verschillende dagen wilt reizen. De treinkaartjes van VakantieVeilingen zijn geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 9:00 uur. Op zaterdag en zondag kan je de treinkaartjes enkele reis met korting de hele dag gebruiken.

Naast deze goedkope treinkaartjes is er ook een variant verkrijgbaar die alleen op zaterdag of zondag geldig is. Deze treinkaartjes weekend zijn te koop voor €20 (€10 per stuk).

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!