NS Dagkaart 1e klas

Geniet een hele dag van Eerste Klas zitplaatsen met de voordelige NS Dagkaart 1e Klas met korting. Deze was in 2019 verkrijgbaar bij ActieVanDeDag voor € 26,50 voor een dag naar keuze. Geldig in de daluren en het weekend. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag vóór 06:30 uur, tussen 09:00 – 16:00 uur en tussen 18:30 – 04:00 uur. In het weekend kunt u de hele dag zonder trajectbeperkingen vrij reizen door Nederland.

Ontvang acties!

Een dag onbeperkt eerste klas reizen met de trein!

NS Dagkaart 1e klas met Korting

Reis voordelig en met extra comfort met de trein, middels de NS Dagkaart 1e klas met korting bestelt u voor € 26,50 bij ActieVanDeDag. Deze zijn beperkt verkrijgbaar en geldig tot en met 31 december 2020. Online binnen enkele stappen bestelt en verzilvert. Vandaag nog voordelig reizen met de trein? Dat kan met deze goedkope Dal Dagkaart van ActieVanDeDag.

  • Prijs: € 26,50
  • Verkoop: zolang de voorraad strekt
  • Reizen: t/m 31 december 2020
  • Reisproduct: NS Dagkaart Daluren Eerste Klas (daluren en weekend)

Dal Dagkaart op e-ticket

De NS Dal Dagkaart wordt verstuurd als e-ticket en kan worden uitgeprint of geladen op uw mobiel. Na aankoop ontvangt u een code die in enkele stappen online kan worden verzilverd. Bij het invoeren van de code voert u de reis- en persoonsgegevens in, waarna het e-ticket wordt verstuurd.

Inchecken met e-ticket

Op het e-ticket vindt u een vierkante QR code. Deze kan bij OV poortjes met een barcode scanner voor de lezer worden gehouden, waarna u bent ingecheckt. Dezelfde code wordt gebruikt door conducteurs en bij het uitchecken.

Liever een NS Dagkaart 2e klas?

Er is op dit moment ook een NS Dagkaart 2e klas verkrijgbaar met korting voor slechts € 19,50. Deze is tevens geldig in de daluren en het weekend in de reisperiode tot en met 31 december 2019.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

SNCF-kortingskaart: goedkoop internationaal treinkaartje

SNCF-kortingskaart: goedkoop internationaal treinkaartje

☑️ -30% op elke treinreis ☑️ -60% voor 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar die meereizen ☑️ Gratis annuleren of wijzigen tot 3 dagen voor vertrek ☑️ 1 jaar geldig ☑️ Beschikbaar voor alle leeftijden Bekijk actie Reis jij regelmatig naar het buitenland met de trein of ken je...

Black Friday actie: goedkope treinkaartjes bij Gaiyo

Black Friday actie: goedkope treinkaartjes bij Gaiyo

☑️ 10 euro retour ☑️ 10% extra korting in daluren en weekend ☑️ reisdagen: 26, 27 en 28 november ☑️ geen boekingskosten ☑️ geen abonnement Bekijk actie Het is één van de meest besproken dagen van het jaar; Black Friday. In de aanloop naar Black Friday komt...

Goedkope treinkaartjes: 5 acties bij NS Spoordeelwinkel

Goedkope treinkaartjes: 5 acties bij NS Spoordeelwinkel

Opzoek naar een voordelig treinkaartje en besparen op de komende treinreis? Het hele jaar door zijn er aanbiedingen verkrijgbaar bij NS en andere verkooppunten. De verschillende acties brengen wij allemaal samen op één plek. Daarnaast bieden wij natuurlijk inspiratie...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders