Wil jij binnenkort met vrienden/familie/kennissen op een stedentrip naar steden als Parijs, Berlijn en Londen? Dan bieden wij jou de juiste oplossing om deze wens te laten uitkomen. Het is tot eind 2014 mogelijk om een stedentrip met 70% korting te boeken. U dient hiervoor 90 dagen van tevoren uw treinticket te boeken, zodat u profiteert van vroegboekkorting. Een treinkaartje naar Parijs is dan al verkrijgbaar voor slechts € 29,- en een treinticket naar Berlijn al voor € 39,-!

Het is vaker mogelijk om met NS international met vroegboekkorting naar populaire bestemmingen te reizen, maar momenteel is bijna elke bestemming binnen Europa haalbaar voor een minimaal tarief. Bekijk de mogelijkheden door op de link hieronder te klikken!

Overzicht aanbiedingen

Boek een stedentrip met korting!

Vroegboekkorting is populair onder reizigers

Natuurlijk wil iedereen gebruik maken van vroegboekkorting, maar u bent er niet altijd even vroeg bij met boeken. Voor vervoerders is het handig om vroegtijdig te weten hoeveel reizigers er mee gaan met een bepaalde treinrit, zodat er eventueel een treinstel extra ingepland kan worden. Heeft u nog een goedkoop treinkaartje naar een buitenlandse bestemming nodig? Dan is dit de tijd om er één te boeken. Het is nog tot het eind van 2014 mogelijk om gebruik te maken van deze trein actie!

{mymaplocation id=6,3,4,5,7,8,9,2,1 width=100% height=400px zoom=11 type=google }