Aanbieding bij Blokker, Bakker Bart en de Spoordeelwinkel

We zijn dit jaar van start gegaan met 3 treinkaartjes acties tegelijk, waarbij u goedkope treinkaartjes kunt kopen voor een hele dag, enkel de daluren of alleen het weekend. Deze aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij Blokker en de Spoordeelwinkel, waarna u voordelig met de trein kunt reizen. De actietickets zijn t/m maart geldig, dus wilt u profiteren van korting op uw treinreizen? Bespaar dan op uw reiskosten met een trein actie!

Aanbieding bij Blokker

T/m 24 januari 2016 is het mogelijk om een goedkope Dalvrij dagkaart bij Blokker te kopen. Voor € 14,95 ontvangt u een NS dagkaart, waarmee u in de daluren en het weekend kunt reizen in de periode van januari t/m 06 maart 2016.

Meer over de Blokker aanbieding

Bakker Bart trein aanbieding

T/m 31 januari 2016 koopt u bij de Spoordeelwinkel een Bakker Bart dagkaart. Hiermee kunt u in de periode van januari t/m 29 februari 2016 een hele dag onbeperkt reizen vanaf 09:00 uur. U ontvangt na bestelling 2 vouchercodes, waarvan u er één kunt verzilveren voor een NS dagkaart en één voor een lunch bij een Bakker Bart vestiging. Zo kunt u een heerlijk uitstapje inplannen en even genieten van een kaasbroodje + frisdrank bij een vestiging van Bakker Bart.

Meer over de Bakker Bart aanbieding

Weekend actie bij de Spoordeelwinkel

T/m 31 januari 2016 bestelt u bij de Spoordeelwinkel 2 NS Weekenddagkaarten voor € 25, waarmee u een hele dag onbeperkt met de trein kunt reizen in het weekend. U kunt beide dagkaarten op één dag gebruiken met 2 personen of op 2 verschillende dagen voor uzelf.

Meer over de NS Weekenddagkaart aanbieding

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!