5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS Spoordeelwinkel, waarbij je bij aankoop zowel de heen- als terugreis en entreetickets ontvangt. Dit alles tegen een gereduceerd tarief, waarmee treinreizen en een leuk dagje weg interessant blijft.

Ook een dagje weg met de trein? Dan kijk je natuurlijk altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij verzamelen de lopende aanbiedingen van meer dan 10 verschillende aanbieders. Zo is er altijd wel een actieticket verkrijgbaar en bespaar je tientallen euro’s. Lees snel verder en ontdek de lopende uitjes in combinatie met een treinkaartje.

Samen op pad met de trein

5x Goedkope treinkaartjes + uitje

Ontdek de leukste parken, dagjes weg en uitjes in Nederland en vertrek vandaag nog!

Apenheul en trein voor 36 euro

Opzoek naar een onvergelijkelijk ervaring? In de Apenheul te Apeldoorn is het altijd feest. Hier wandel je tussen de apen en kan je ze van heel dichtbij bekijken. Kaartjes koop je tot en met 31 oktober en zijn geldig tot en met 7 november 2021. Verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel voor 36 euro per persoon. Voor kinderen t/m 11 jaar is een kaartje verkrijgbaar voor 19 euro. Naast het entreebewijs ontvang je tickets voor de heen- en terugreis per trein en bus.

Meer over: Trein naar de Apenheul

Walibi Holland, trein en bus  voor 46 euro

Ook Walibi Holland is deze maand in de aanbieding bij de NS Spoordeelwinkel. Een pretpark met meer dan 30 spectaculaire attracties, leuk voor jong en oud. De goedkope treinkaartjes zijn in combinatie met een buskaartje en entreebewijs verkrijgbaar voor 46 euro. Te bestellen tot en met 5 september en te gebruiken tot en met 30 september 2021.

Meer over: Trein en Walibi Holland

Ontspannen dagje varen in Giethoorn

Je hebt er vast weleens van gehoord, maar bent er eigenlijk nog nooit geweest. Als Nederlander moet je gewoon een keer in Giethoorn zijn geweest. Het Venetië van het Noorden is deze maand met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel. Voor 33 euro ontvang je een dagretour Steenwijk, een buskaartje en rondvaart van 1 uur. Voor kinderen tot en met 11 jaar is het uitje voor slechts 15 euro verkrijgbaar. Verkrijgbaar tot en met 31 oktober en geldig tot en met 30 november 2021.

WILDLANDS in Emmen voor 31 euro

Een attractie- avonturen en dierenpark in één! WILDLANDS Emmen is opgedeeld in verschillende regio’s; Jungle, Savanne, Bosgebied en Arctic. Maak een wereldreis tegen een gereduceerd tarief. Voor slechts 31 euro per persoon ontvang je een Dal Dagretour Emmen + entree. Voor kinderen t/m 11 jaar slechts 16 euro. Verkrijgbaar t/m 2 januari en geldig t/m 31 januari 2022.

Meer over: Trein en WILDLANDS

Dolfinarium in Harderwijk voor 36 euro

Een dag voor jong en oud die je niet snel zal vergeten. Ontdek de onderwaterwereld in Harderwijk; het Dolfinarium. Kom oog in oog te staan met enorme walrussen, brullende zeeleeuwen, bruinvissen en natuurlijk dolfijnen! Ook de dolfijnenvoorstelling Oceania maakt zeker weten indruk.

Voor 36 euro ontvang je bij de NS Spoordeelwinkel t/m 30 september een dagretour Harderwijk, busticket en entreebewijs. Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts 23 euro. Kaartjes zijn geldig t/m 31 oktober 2021.

Meer over: Trein en Dolfinarium

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

NS Dagretour met korting voor 17,50

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...

NS Spoordeelwinkel acties in juni en juli 2021

NS Spoordeelwinkel acties in juni en juli 2021

Goed nieuws, want het is weer zover! Bij de NS Spoordeelwinkel zijn weer goedkope treinkaartjes in combinatie met een dagje uit te bestellen. Zo reis je voordelig met de trein naar Roermond, een dierentuin of een leuk attractiepark. Benieuwd naar de lopende acties?...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders