Trein naar Walibi

Wil jij binnenkort met de trein naar Walibi? Dan raden we je aan om de reis goed te plannen, zodat je later niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Er is op dit moment een complete reis naar Walibi Holland verkrijgbaar voor € 46 euro. Hierbij ontvang je de trein- en busreis met korting en is het entreebewijs Walibi Holland inbegrepen. Je bestelt deze treinkaartjes acties bij de Spoordeelwinkel waarmee je dus een NS dagretour, een busticket Harderwijk – Walibi en een entreebewijs krijgt.

Het park is open van 4 april tot en met 31 oktober en is prima te bereiken met het Openbaar Vervoer. Hiermee bespaart u op de benzine- en parkeerkosten en wordt u voor de deur afgezet door bussen van Connexxion.

Walibi is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer vanaf station Harderwijk.

Walibi Holland met korting

Het is in augustus voor iedereen mogelijk om met korting naar Walibi Holland te reizen. Je ontvangt voor 46 euro een compleet arragement; treinreis naar station Harderwijk en een busrit naar het park (lijn 247) naar de hoofdingang van Walibi Holland. Ook de entreetickets voor Walibi Holland zijn inbegrepen.

  • Prijs: € 46
  • Verkoop: t/m 5 september
  • Reizen: t/m 30 september 2021
  • Inclusief: NS Dagretour Harderwijk + Bus Walibi Holland

DannyDoet in Walibi

In samenwerking met DannyDoet zijn wij een dagje met de trein naar Walibi Holland geweest. Wij hebben een heerlijk dagje gehad en ook het Openbaar Vervoer sluit goed op elkaar aan. Bekijk de video!

Openbaar Vervoer naar Walibi

Het station van Harderwijk is goed bereikbaar vanaf Amsterdam of Utrecht en is het opstapstation voor de bussen naar Walibi. Met buslijn 247 wordt u naar Walibi gebracht, waarbij u voor de voordeur wordt afgezet. Maakt u gebruik van een actie? Kijk dan goed of de trein- of busreis bij uw tickets is inbegrepen, want dit verschilt per aanbieder.

Adres Walibi Holland

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders