Trein naar Walibi

Wil jij binnenkort met de trein naar Walibi? Dan raden we je aan om de reis goed te plannen, zodat je later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Er is op dit moment een complete reis naar Walibi Holland verkrijgbaar voor € 55 euro. Verkrijgbaar en te gebruiken t/m 26 oktober 2022.

Hierbij ontvang je de trein- en busreis met korting en is het entreebewijs Walibi Holland inbegrepen. Je bestelt deze treinkaartjes acties bij de Spoordeelwinkel waarmee je dus een NS dagretour, een busticket Harderwijk – Walibi en een entreebewijs krijgt.

Het park is open van 4 april tot en met 26 oktober en is prima te bereiken met het Openbaar Vervoer. Hiermee bespaart u op de benzine- en parkeerkosten en wordt u voor de deur afgezet door bussen van Connexxion.

Walibi is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer vanaf station Harderwijk.

Walibi Holland met korting

Het is in 2022 voor iedereen mogelijk om met korting naar Walibi Holland te reizen. Je ontvangt voor 46 euro een compleet arrangement; treinreis naar station Harderwijk en een busrit naar het park (lijn 247) naar de hoofdingang van Walibi Holland. Ook de entreetickets voor Walibi Holland zijn inbegrepen.

  • Prijs (2e klas): € 55
  • Prijs (1e klas): € 67
  • Prijs (kinderen): € 35
  • Verkoop: t/m 26 oktober 2022
  • Reizen: t/m 26 oktober 2022
  • Inclusief: NS Dagretour Harderwijk + Bus Walibi Holland

DannyDoet in Walibi

In samenwerking met DannyDoet zijn wij een dagje met de trein naar Walibi Holland geweest. Wij hebben een heerlijk dagje gehad en ook het Openbaar Vervoer sluit goed op elkaar aan. Bekijk de video!

Openbaar Vervoer naar Walibi

Het station van Harderwijk is goed bereikbaar vanaf Amsterdam of Utrecht en is het opstapstation voor de bussen naar Walibi. Met buslijn 247 wordt u naar Walibi gebracht, waarbij u voor de voordeur wordt afgezet. Maakt u gebruik van een actie? Kijk dan goed of de trein- of busreis bij uw tickets is inbegrepen, want dit verschilt per aanbieder.

Adres Walibi Holland

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen

Ontvang acties

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders