Wil jij binnenkort met de trein naar Walibi? Dan raden we je aan om de reis goed te plannen, zodat je later niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Er is op dit moment een complete reis naar Walibi Holland verkrijgbaar voor € 22. Hierbij ontvangt u de trein- en busreis met korting. Entree voor Walibi Holland is niet inbegrepen. Er zijn namelijk ook treinkaartjes acties, zoals die van de Spoordeelwinkel waarmee u een NS dagretour, een busticket Harderwijk – Walibi en een entreebewijs krijgt.

Het park is open van 4 april tot en met 31 oktober en is prima te bereiken met het Openbaar Vervoer. Hiermee bespaart u op de benzine- en parkeerkosten en wordt u voor de deur afgezet door bussen van Connexxion.

Walibi is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer vanaf station Harderwijk.

Walibi Holland met korting

Het is in oktober voor iedereen mogelijk om met korting naar Walibi Holland te reizen. U ontvangt voor € 22 de complete reis; treinreis naar station Harderwijk en een rit met buslijn 247 naar de hoofdingang van Walibi Holland. Entreetickets voor Walibi Holland zijn niet inbegrepen.

  • Prijs: € 22
  • Verkoop: zolang de voorraad strekt
  • Reizen: t/m 27 oktober 2019
  • Inclusief: NS Dagretour Harderwijk + Bus Walibi Holland

DannyDoet in Walibi

In samenwerking met DannyDoet zijn wij een dagje met de trein naar Walibi Holland geweest. Wij hebben een heerlijk dagje gehad en ook het Openbaar Vervoer sluit goed op elkaar aan. Bekijk de video!

Openbaar Vervoer naar Walibi

Het station van Harderwijk is goed bereikbaar vanaf Amsterdam of Utrecht en is het opstapstation voor de bussen naar Walibi. Met buslijn 247 wordt u naar Walibi gebracht, waarbij u voor de voordeur wordt afgezet. Maakt u gebruik van een actie? Kijk dan goed of de trein- of busreis bij uw tickets is inbegrepen, want dit verschilt per aanbieder.

Adres Walibi Holland

Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen