Trein naar de Apenheul

Wilt u per trein naar de Apenheul? Reis voor € 19 euro met een NS Daldagretour of bestel de combideal voor 36 euro. Reis met de trein naar station Apeldoorn, waarna je overstapt op de bus naar de Apenheul. Met deze aanbieding is de heen- en terugreis geregeld en zijn entreetickets voor de Apenheul inbegrepen. Reis per trein naar Apeldoorn Centraal, waarna je overstapt op buslijn 2 naar de hoofdingang van de Apenheul. De reis vanaf het station duurt nog ongeveer 10 minuten.

Met het Openbaar Vervoer naar de Apenheul? Reis dan per trein naar Apeldoorn, waarna u kunt overstappen op buslijn 2 en stap uit bij bushalte Apenheul. Op feest- en vakantiedagen kunt u tevens gebruik maken van buslijn 400 die wordt ingezet om de extra drukte op te vangen.

Trein naar Apenheul

Apenheul met korting

In augustus is deze kortingsactie verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel. Voor 36 euro ontvang je een goedkoop treinkaartje, busticket en entreebewijs. Geldig tot en met 7 november 2021. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen krijgen extra korting en betalen slechts 19 euro. Houdt er rekening mee dat je dient te reizen in de daluren.

  • Prijs (2e klas): € 36 euro
  • Verkoop: t/m 31 oktober 2021
  • Reizen: t/m 07 november 2021

Handig om te weten

  • Het is niet de bedoeling dat u de apen voert met zelf meegebracht voedsel. Alle apen zijn op een speciaal dieet en mogen niet worden gevoed met pinda’s, snoep of fruit, aangezien zij hier heel ziek van kunnen worden.
  • Er zijn ‘aapvrije’ tassen verkrijgbaar, zodat zij u niet kunnen beroven van uw spullen. De dieren zijn erg snel, behendig en pakken graag u spullen af. De aapvrije tassen van de Apenheul zijn dan ook geen overbodige luxe.
  • Selfiesticks zijn niet toegestaan in het park, aangezien deze als bedreigende voorwerpen kunnen worden gezien door de apen.
  • Eet gerust een boterham of snoepje, maar enkel in de daarvoor aangegeven gebieden. Bij aankomst ontvangt u een kaart, waarop de verschillende gebieden staan aangegeven.
  • Laat de apen lekker hun gang gaan en probeer ze niet te aaien, omdat dit als vijandig kan worden gezien.

Adres Apenheul

J.C. Wilslaan 21
7300 AB Apeldoorn

Openingstijden Apenheul

Dagelijks 10.00 – 17.00 uur. Vanaf 14 juli is het park iedere dag geopend van 9.00 – 18.00.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders