Trein naar de Apenheul

Trein naar Apenheul

Wilt u per trein naar de Apenheul? Reis voor € 20,50 met de trein naar station Apeldoorn, waarna u overstapt op de bus naar de Apenheul. Met deze aanbieding is uw heen- en terugreis geregeld. Entreetickets Apenheul zijn niet inbegrepen. Reis per trein naar Apeldoorn Centraal, waarna je overstapt op buslijn 2 naar de hoofdingang van de Apenheul. De reis vanaf het station duurt nog ongeveer 10 minuten.

Met het Openbaar Vervoer naar de Apenheul? Reis dan per trein naar Apeldoorn, waarna u kunt overstappen op buslijn 2 en stap uit bij bushalte Apenheul. Op feest- en vakantiedagen kunt u tevens gebruik maken van buslijn 400 die wordt ingezet om de extra drukte op te vangen.

Trein naar Apenheul

Apenheul met korting

In oktober is deze kortingsactie verkrijgbaar bij VakantieVeilingen via de onderstaande link. De goedkope treinkaartjes en bustickets bestelt u voor € 20,50 en zijn geldig tot en met 03 november 2019. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 mee met een NS Railrunner. De actietickets zijn geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 30 september 2018.

  • Prijs (2e klas): € 20,50
  • Verkoop: zolang de voorraad strekt
  • Reizen: t/m 03 november 2019

Handig om te weten

  • Het is niet de bedoeling dat u de apen voert met zelf meegebracht voedsel. Alle apen zijn op een speciaal dieet en mogen niet worden gevoed met pinda’s, snoep of fruit, aangezien zij hier heel ziek van kunnen worden.
  • Er zijn ‘aapvrije’ tassen verkrijgbaar, zodat zij u niet kunnen beroven van uw spullen. De dieren zijn erg snel, behendig en pakken graag u spullen af. De aapvrije tassen van de Apenheul zijn dan ook geen overbodige luxe.
  • Selfiesticks zijn niet toegestaan in het park, aangezien deze als bedreigende voorwerpen kunnen worden gezien door de apen.
  • Eet gerust een boterham of snoepje, maar enkel in de daarvoor aangegeven gebieden. Bij aankomst ontvangt u een kaart, waarop de verschillende gebieden staan aangegeven.
  • Laat de apen lekker hun gang gaan en probeer ze niet te aaien, omdat dit als vijandig kan worden gezien.

Adres Apenheul

J.C. Wilslaan 21
7300 AB Apeldoorn

Openingstijden Apenheul

Dagelijks 10.00 – 17.00 uur. Vanaf 14 juli is het park iedere dag geopend van 9.00 – 18.00.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!