NS Dierenpark Emmen (Wildlands)

Het is nu mogelijk om voordelig met de trein naar dierenpark Emmen af te reizen. Een goedkoop treinkaartje naar dierenpark Emmen is met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel. Dit om uitjes per trein te stimuleren en mensen weer ontspanning te brengen.

De NS dierenpark actie is mogelijk gemaakt door de samenwerking van de NS en dierenpark Emmen. Dus heb je de komende tijd zin en tijd om eens lekker een dagje erop uit te trekken naar de dierentuin. Door deze goedkope actie met de trein is het extra voordelig om een dagje te genieten van de dierentuin.

WILDLANDS Emmen met Korting

Tot en met 2 januari 2022 bestel je bij de NS Spoordeelwinkel een entreebewijs in combinatie met een Dal Dagretour Emmen voor 31 euro. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is de aanbieding verkrijgbaar voor slechts 16 euro.

  • Prijs (2e klas): € 31
  • Prijs Kind (4 t/m 11): € 16
  • Verkoop: t/m 2 januari 2022
  • Reizen: t/m 31 januari 2022

Trein naar WILDLANDS Dierenpark Emmen

Wil je per trein naar WILDLANDS Dierenpark Emmen? Het park is uitstekend bereikbaar! Daarbij kan je t/m 02 januari een combiticket entree + Dagretour Emmen vanaf € 31 bestellen bij de Spoordeelwinkel. De actietickets zijn te gebruiken t/m 31 januari 2022 in de daluren in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. In het weekend de hele dag geldig.

Dagje Wildlands Adventure ZOO Emmen

Adres van dierenpark Emmen

NS dierentuin Emmen Is nu mogelijk vanaf 29 euro voor volwassenen en 13 euro voor kinderen.Hierbij zijn de treinkaartjes inbegrepen en de entree bewijzen voor dierentuin Emmen.

Dierenpark Emmen
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen

Ontvang acties

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Trein naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Het Amsterdamse Rijksmuseum is het bekendste museum van Nederland. Altijd al een bezoekje willen brengen aan dit historische museum? Doe dit dan per trein! Geen files, onmogelijke parkeerplaatsen en drukte op de weg. In deze blog vertellen we je alles over het museum...

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Trein naar Outdoor klimpark JoyTime in Grolloo (Drenthe)

Zin in een actief dagje weg met de trein? Bezoek Outdoor klimpark JoyTime in Drenthe. Geen gefocus, filerijden en hoge brandstofkosten: gewoon lekker relaxen. Het klimpark in Grolloo is omringt met groen, maar is tóch makkelijk te bereiken. In deze blogpost vertellen...

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Dagje DoeZOO in Groningen met de trein

Vergeet autorijden, de vele files en de hoge brandstofkosten. Een dagje treinen is dé manier om je bestemming te bereiken. Met het grote Nederlandse treinennet zijn de meeste plaatsen moeiteloos te bereiken.  Zo ook leuke uitjes! In deze blog gaan we het hebben over...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders