NS Dierenpark Emmen (Wildlands)

Het is nu mogelijk om voordelig met de trein naar dierenpark Emmen af te reizen. Een goedkoop treinkaartje naar dierenpark Emmen is met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel. Dit om uitjes per trein te stimuleren en mensen weer ontspanning te brengen.

De NS dierenpark actie is mogelijk gemaakt door de samenwerking van de NS en dierenpark Emmen. Dus heb je de komende tijd zin en tijd om eens lekker een dagje erop uit te trekken naar de dierentuin. Door deze goedkope actie met de trein is het extra voordelig om een dagje te genieten van de dierentuin.

WILDLANDS Emmen met Korting

Tot en met 2 januari 2022 bestel je bij de NS Spoordeelwinkel een entreebewijs in combinatie met een Dal Dagretour Emmen voor 31 euro. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is de aanbieding verkrijgbaar voor slechts 16 euro.

  • Prijs (2e klas): € 31
  • Prijs Kind (4 t/m 11): € 16
  • Verkoop: t/m 2 januari 2022
  • Reizen: t/m 31 januari 2022

Trein naar WILDLANDS Dierenpark Emmen

Wil je per trein naar WILDLANDS Dierenpark Emmen? Het park is uitstekend bereikbaar! Daarbij kan je t/m 02 januari een combiticket entree + Dagretour Emmen vanaf € 31 bestellen bij de Spoordeelwinkel. De actietickets zijn te gebruiken t/m 31 januari 2022 in de daluren in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. In het weekend de hele dag geldig.

Dagje Wildlands Adventure ZOO Emmen

Adres van dierenpark Emmen

NS dierentuin Emmen Is nu mogelijk vanaf 29 euro voor volwassenen en 13 euro voor kinderen.Hierbij zijn de treinkaartjes inbegrepen en de entree bewijzen voor dierentuin Emmen.

Dierenpark Emmen
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen

Ontvang acties

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders