NS Dierenpark Emmen (Wildlands)

Het is nu mogelijk om voordelig met de trein naar dierenpark Emmen af te reizen. Een goedkoop treinkaartje naar dierenpark Emmen is met korting verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel. Dit om uitjes per trein te stimuleren en mensen weer ontspanning te brengen.

De NS dierenpark actie is mogelijk gemaakt door de samenwerking van de NS en dierenpark Emmen. Dus heb je de komende tijd zin en tijd om eens lekker een dagje erop uit te trekken naar de dierentuin. Door deze goedkope actie met de trein is het extra voordelig om een dagje te genieten van de dierentuin.

WILDLANDS Emmen met Korting

Tot en met 2 januari 2022 bestel je bij de NS Spoordeelwinkel een entreebewijs in combinatie met een Dal Dagretour Emmen voor 31 euro. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is de aanbieding verkrijgbaar voor slechts 16 euro.

  • Prijs (2e klas): € 31
  • Prijs Kind (4 t/m 11): € 16
  • Verkoop: t/m 2 januari 2022
  • Reizen: t/m 31 januari 2022

Trein naar WILDLANDS Dierenpark Emmen

Wil je per trein naar WILDLANDS Dierenpark Emmen? Het park is uitstekend bereikbaar! Daarbij kan je t/m 02 januari een combiticket entree + Dagretour Emmen vanaf € 31 bestellen bij de Spoordeelwinkel. De actietickets zijn te gebruiken t/m 31 januari 2022 in de daluren in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. In het weekend de hele dag geldig.

Dagje Wildlands Adventure ZOO Emmen

Adres van dierenpark Emmen

NS dierentuin Emmen Is nu mogelijk vanaf 29 euro voor volwassenen en 13 euro voor kinderen.Hierbij zijn de treinkaartjes inbegrepen en de entree bewijzen voor dierentuin Emmen.

Dierenpark Emmen
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders