Kerstmarkten in Duitsland 2021

De kerstmarkten komen er weer aan en ook in 2021 zal het weer mogelijk zijn om goedkoop met de trein naar Duitsland te reizen. Zo boek je al voor 19 euro een treinticket naar Keulen of Düsseldorf . Ook graag een kerstmarkt in Duitsland bezoeken en goedkoop met de trein? Dan is dit je kans! Vroegboeken is namelijk voordelig reizen

Wanneer je 1 tot 3 maanden voor vertrekt boekt, heb je kans op SuperSparPreis tickets naar de kerstmarkt in Duitsland. Bekijk daarom direct de beschikbare tickets, zitplaatsen en treinen in de gewenste reisperiode.

Geen parkeer- of benzinekosten en geen file- of parkeerproblemen

Bezoek kerstmarkt in Duitsland (2021)

Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers richting de kerstmarkten in Duitsland. Naar verwachting zullen ook de kerstmarkten in 2021 weer miljoenen bezoekers aantrekken naar de gezellige Duitse steden. De trein is een uitstekend vervoersmiddel, zodat niemand zich hoeft in te houden met de glühwein en je onbeperkt kan genieten.

Over de terugreis hoef je je vervolgens geen zorgen te maken, want alles heb je vooraf goed geregeld. Daarbij bespaar je op de benzine- en parkeerkosten en heb je geen last van parkeer- of file problemen!

Top 5 kerstmarkten in Duitsland

Opzoek naar de leukste kerstmarkten in Duitsland? Wij hebben een top 5 voor u opgesteld!

  1. Kerstmarkt in Keulen met de trein
  2. Kerstmarkt in Düsseldorf met de trein
  3. Kerstmarkt in Berlijn met de trein
  4. Kerstmarkt in Aken met de trein
  5. Kerstmarkt in Hannover met de trein

Kerstmarkt in Duitsland

Mooiste kerstmarkten in Duitsland

Opzoek naar de leukste en mooiste kerstmarkten in Duitsland? Wij hebben een top 3 voor jou samengesteld! Met de trein naar een kerstmarkt in Duitsland is ideaal, omdat je hiermee direct aankomt in het centrum, comfortabel reist, geniet van een heerlijk hapje en drankje, terwijl je samen even lekker kan bijkletsen. Daarbij heb je geen onnodige autoproblemen en kosten en reis je ’s avonds tegen een scherp tarief weer terug naar Nederland.

Vroegboeken = Voordelig reizen.

1.) Kerstmarkt in Keulen

De kerstmarkt in Keulen bezoeken? De magistrale Dom, de romantische spoorbrug en de Rijn maken dit een onvergetelijke bestemming. De hele stad is in het najaar omgetoverd in een sfeervol kerstparadijs en een trekpleister voor duizenden Nederlanders. Het station ligt midden in het centrum en op slechts 1 minuut van loopafstand van de festiviteiten. Bespaar uzelf route en parkeerproblemen, brandstof en parkeerkosten en geniet in comfortabele stoelen, met service aan boord en een reistijd van 2 uur en 38 minuten.

Stedentrip Keulen

2.) Kerstmarkt in Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf bezoeken? Voor € 19 boekt u een treinticket naar Düsseldorf via NS International en reist u voordelig, comfortabel en snel naar deze fascinerende stad. In het najaar staan hier honderden kerstkraampjes en staat het stadshart in het teken van kerst. Per ICE International reist u binnen 2 uur en 11 minuten naar Düsseldorf en zijn de festiviteiten op 2 minuten loopafstand. Uw uitstapje kan direct beginnen en u hoeft zich niet in te houden.

Stedentrip Dusseldorf

3.) Kerstmarkt in Berlijn

Het grootste kerstfeest vindt u toch wel in Berlijn. De kerstmarkten in Berlijn zijn spectaculair en indrukwekkend, waarbij het enige nadeel eigenlijk de reistijd van slechts 6 uur en 20 minuten is. U komt uitgerust aan op uw bestemming, maar na een lange dag feesten op de kerstmarkt in Berlijn raden wij een hotelovernachting aan voor een ontspannen ervaring. Uiteraard kunt u zowel hotelovernachtingen als treintickets boeken via onze website. Kijk op: Goedkoop-treinkaartje.nl/Berlijn

Met de trein naar Berlijn

Bezoek in 2021 één van de kerstmarkten in Duitsland en maak gebruik van kortingsacties!

Trein naar kerstmarkt in Duitsland

Bij NS international kunt u profiteren van vroegboekkorting, wanneer u ongeveer 90 dagen van tevoren een treinticket besteld. Daarom raden wij u altijd aan om uw reis goed te plannen, zodat de reiskosten meevallen. Op deze manier is het mogelijk om een treinkaartje naar Düsseldorf voor slechts € 19 te bestellen. Wanneer u pas later boekt kunnen de tarieven voor een treinticket naar Düsseldorf of Keulen aanzienlijk oplopen.

Bent u van plan deze herfst/winter een kerstmarkt in Duitsland te bezoeken? Aarzel dan niet en reserveer direct uw zitplaatsen!

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Goedkope treinkaartjes: korting bij NS International in januari 2022

Goedkope treinkaartjes: korting bij NS International in januari 2022

☑️ Internationale treintickets v.a. 9 euro ☑️ Meer dan 300 treinbestemmingen ☑️ Duurzaam reizen per trein Zoek tickets Op stedentrip of vakantie? We gaan Europa weer in en dan reis je natuurlijk wel duurzaam. Ook in januari 2022 zijn er weer goedkope treinkaartjes...

Glimble treinkaartjes

Glimble treinkaartjes

Evenals deelvervoer-app Gaiyo brengt Glimble treinkaartjes en overige reisproducten samen in één mobiele app. Zo heb je voor elke reis in Nederland slechts één app nodig, ongeacht of je gebruik maakt van de taxi, fiets, scooter, deelauto, trein of het Openbaar...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders