Goedkope treintickets naar België

Binnenkort een dagje of weekendje naar België? Neem de trein en bestel goedkope treintickets naar België. Wanneer u minimaal 7 dagen voor vertrek boekt reist u al vanaf € 20 met de trein naar Antwerpen en € 25 naar Brussel. Ook een goedkoop treinkaartje naar België boeken? Deze zijn tot 4 maanden voor vertrek verkrijgbaar voor zowel de IC Brussel als Thalys. Tarieven voor het weekend en Thalys liggen in verband met populariteit hoger, maar zijn met vroegboekkorting nog altijd betaalbaar.

 Trein naar België

Bezoek één van de prachtige Belgische steden, eet een wafel, drink een Belgisch biertje en neem een bonbon mee naar huis als souvenir. Daarnaast zijn steden als Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel en Mechelen ontzettend romantische bestemmingen met oude bruggen, kerken, markten en straatjes.

Treinen naar België

Er vertrekken dagelijks 32 treinen vanuit Nederland naar België. Waarvan 28 vanuit Amsterdam CS en 4 vanaf Den Haag HS. 14 treinen zijn van Thalys, 2 van Eurostar en 16 van IC Brussel.

De reistijd per InterCity Brussel bedraagt 01:53 uur van Amsterdam naar Antwerpen en naar Brussel 02:53 uur. Met de Thalys is de reistijd naar Antwerpen 01:13 uur en naar Brussel 01:50 uur. De Eurostar vertrekt sinds 2018 vanaf Amsterdam CS en heeft als eindbestemming Londen.

Voordelen van treinreizen

  • Niet vroegtijdig inchecken
  • Comfortabele zitplaatsen
  • Voldoende bagageruimte
  • Boek online en betaal geen boekingskosten
  • Voordelig reizen
  • Aankomst in hartje centrum

EarlyBird België

Boek 7 dagen voor vertrek en profiteer van goedkope treintickets naar België. Hieronder een overzicht van de voordelige tarieven van Early Bird Tickets.

TrajectReistijdEarly Bird
week ma-do
Early Bird
weekend vr-zo

Amsterdam CS – Antwerpen2.23 uur€ 20€ 26
Amsterdam CS – Brussel3.23 uur€ 25€ 33
Amsterdam CS – Brugge3.40 uur€ 29€ 39
Amsterdam CS – Gent3.11 uur€ 29€ 39
Amsterdam CS – Mechelen2.13 uur€ 25€ 33

Met kinderen naar België

Reist u met kinderen naar België? Kinderen van 0 t/m 3 jaar reizen gratis met u mee, maar hebben geen recht op een eigen zitplaats. Ook voor kinderen van 4 t/m 11 jaar heeft de NS het Kids Vrij abonnement bedacht. Deze kunt u gratis aanvragen, waarna kinderen gratis meereizen in treinen naar België en Duitsland. Meer over het Kids Vrij abonnement.

Kinderkorting

Heeft u geen abonnement of is uw abonnement niet geldig? Voor alle reizende kinderen van 6 t/m 11 jaar profiteren kinderen meestal van 50% kinderkorting op voltarief. Hiermee hebben zij recht op een eigen zitplaats.

Treinreizen is goed voor de ontwikkeling van een kind.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl