Goedkoop reizen met de trein in 2018

Wie denkt dat treinreizen duur zijn heeft het mis. Er zijn voldoende mogelijkheden om goedkoop met de trein te reizen, zoals voordeel abonnementen, kortingsacties of groepstickets. Als u geen idee heeft of een aanbieding voordeliger is voor uw situatie en traject kunt u altijd gebruik maken van onze handige vergelijkingstool, waarmee de lopende kortingsacties worden vergeleken met de tarieven van NS. Ook voor internationale treintickets kunt u altijd terecht bij Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij houden de laatste aanbiedingen in de gaten en voorzien reizigers van tips en gratis reisadvies. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Kortingsacties in 2018

Het hele jaar door zijn er kortingsacties verkrijgbaar, waarbij u een NS Dagretour, NS Dagkaart of Enkele reis met korting koopt. Deze kunt u vaak online bestellen, maar in sommige gevallen zijn deze in de winkel verkrijgbaar. Naast de aanbiedingen van ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en diverse winkelketens als Albert Heijn, Blokker, Kruidvat en Hema zijn er maandelijks ruim 25 treinuitjes verkrijgbaar. De treinuitjes bestaan uit een combiticket trein + pretpark, dierentuin, museum of evenement. Daarnaast zijn er voordelige hotelovernachtingen en stedentrips binnen Nederland verkrijgbaar. Benieuwd naar deze kortingsacties? Ontdek ze allemaal via Goedkoop-treinkaartje.nl/Kortingsacties.

Goedkoop reizen met kinderen

Veel (groot)ouders zijn hier niet van op de hoogte, maar het Kids Vrij abonnement van NS is gratis aan te vragen. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een Kids Vrij abonnement gratis met u mee in de trein, krijgen een eigen OV Chipkaart voor het in- en uitchecken en profiteren van diverse andere voordelen. Denk hierbij aan:

  • Gratis mee naar België en Duitsland
  • Gratis reizen in  treinen van alle Nederlandse vervoerders
  • Ook geldig in de spits
  • 34% korting in metro, tram en bus

Aanvragen van het Kids Vrij abonnement kan via: NS.nl/KidsVrij

Treinprijzen vergelijken

Benieuwd of er een voordelige kortingsactie verkrijgbaar is? Maak gebruik van onze vergelijkingstool en vergelijk treinprijzen met lopende aanbiedingen. U voert hierbij de gewenste reisdatum, het traject, de reisklasse en eventuele kortingen in, waarna de goedkoopste optie wordt gegenereerd. Lees altijd nog wel even de voorwaarden, aangezien er beperkingen aan een actie kunnen zitten, zoals daluren, weekend of uiterste reisdatum.

Vergelijk treinprijzen via: Vergelijker.Goedkoop-treinkaartje.nl

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!