50% korting op NS Flex Weekend Vrij abonnement

Ben jij een echte weekendreiziger met een volle agenda? Of je nu lange afstanden aflegt of regelmatig korte tripjes maakt, NS Flex Weekend Vrij is dé manier om onbeperkt te reizen en te besparen. En nu wordt het nog aantrekkelijker met een tijdelijke aanbieding: 50% korting op je eerste maand! Bestel het NS Flex Weekend Vrij abonnement tijdelijk met 50% korting via de onderstaande knop!

Weekend Vrij, Zorgen Vrij

Met NS Flex Weekend Vrij reis je onbeperkt met de trein in Nederland gedurende het weekend, van vrijdagavond 18:30 uur tot maandagochtend 04:00 uur. Of je nu naar een festival gaat, familie bezoekt of een stedentrip maakt, je reist zonder zorgen en zonder gedoe met losse kaartjes.

Flexibel en Voordelig

NS Flex Weekend Vrij biedt niet alleen onbeperkt reizen, maar ook flexibiliteit. Je kunt je abonnement maandelijks aanpassen of opzeggen, zodat het altijd past bij jouw reisbehoeften. Bovendien hoef je geen saldo op je OV-chipkaart te laden en betaal je je reiskosten achteraf via automatische incasso.

Profiteer van de 50% Korting

Normaal kost NS Flex Weekend Vrij €34,95 per maand, maar tot 11 augustus 2024 betaal je slechts €17,47 voor je eerste maand. Na deze eerste maand kun je het abonnement voortzetten voor de reguliere prijs of eenvoudig opzeggen. Dit is hét moment om NS Flex Weekend Vrij uit te proberen en te ontdekken hoe voordelig en flexibel reizen kan zijn.

Waarom een NS Flex Weekend Vrij abonnement?

  • Onbeperkt reizen: Reis zo vaak je wilt in het weekend.
  • Flexibel: Wijzig of zeg je abonnement maandelijks op.
  • Gemak: Geen gedoe met saldo laden, betaal achteraf.
  • Voordelig: Profiteer nu van 50% korting op de eerste maand.
  • Eén OV-chipkaart: Gebruik dezelfde kaart voor al het openbaar vervoer.

Wacht niet langer en maak je weekenden onvergetelijk met NS Flex Weekend Vrij. Bestel vandaag nog en geniet van de vrijheid en het gemak van onbeperkt reizen!

Ontvang acties

Treinkaartje België met vroegboekkorting in 2024

Treinkaartje België met vroegboekkorting in 2024

Ontdek de schoonheid van België met de trein! Of je nu een dagje Antwerpen wilt verkennen, een weekendje in Mechelen of Leuven plant, of gewoon wilt genieten van een prachtige wandeling langs de Belgische kust, met de Early Bird-tickets reis je voordelig naar je...

Per Trein naar populaire filmbestemmingen in Europa

Per Trein naar populaire filmbestemmingen in Europa

Reizen met de trein naar de mooiste steden in Europa is een fantastische manier om te genieten van zowel de reis als de bestemming. Europese steden zijn vaak het decor voor iconische films die hun unieke charme en karakter benadrukken. Of je nu een filmfan bent of...

Duitsland is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, met zijn uitgestrekte bossen en schilderachtige landschappen die uitnodigen tot avontuur. Of je nu een ervaren wandelaar bent of gewoon wilt genieten van de natuur, Duitsland biedt enkele van de mooiste bossen ter...

Pin It on Pinterest