Treinkaartje en Trein naar Interlaken

  • ☑️ Treinkaartje Interlaken: 49,90 euro
  • ☑️ Reistijd van trein naar Interlaken: 8.50 uur
  • ☑️ 1 overstap op Basel Hbf


Reis duurzaam en comfortabel met de trein naar Interlaken. Deze prachtige regio in Zwitserland kent fiets- en wandelroutes met de mooiste bergmeren, -toppen, uitzichten en watervallen. Goedkope treinkaartjes naar Interlaken boek je eenvoudig online vanaf 49,90 euro (2e klas) per enkele reis. Een retourticket vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem is voor ongeveer 100 euro verkrijgbaar.

Per trein naar Interlaken

Met een reistijd van 8.50 uur reis je per trein naar Interlaken met één overstap. Per ICE International of ÖBB Nightjet reis je tot Basel Hbf, waarna je overstapt op de rechtstreekse trein naar Interlaken Ost of West. Via de internationale reisplanner bekijk je de beschikbare treinen, tijden, routes en tarieven.

Treinkaartjes Interlaken vanaf € 49,90

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Interlaken Ost of West. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek boekbaar, waarbij de goedkoopste tickets 2 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar zijn. Verder is de prijs van een ticket afhankelijk van de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit zijn er drie mogelijkheden; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie in Interlaken, Zwitserland

Helende lucht, serene rust en pure natuur omarmen je in regio Interlaken. De bergmeren en wandelroutes in het Berner Oberland zijn wereld beroemd en gelegen tussen de Thunder- en het Brienzermeer. De mooiste wandelroutes vindt je rondom en op de drie hoogste bergen van het gebied; de Eiger, Mönch en Jungfrau.

Interlaken is zeer geschikt als vakantieoord met vele uitstapjes en een gigantisch wandelwegennet. Ook een rondvaart over het Thuner- en Brienzermeer per klassieke raderstoomboot is een leuk uitstapje. Ook de Lauterbrunnen en Jungfraujoch zijn een aanrader.

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders