Treinkaartje en Trein naar Interlaken

  • ☑️ Treinkaartje Interlaken: 49,90 euro
  • ☑️ Reistijd van trein naar Interlaken: 8.50 uur
  • ☑️ 1 overstap op Basel Hbf


Reis duurzaam en comfortabel met de trein naar Interlaken. Deze prachtige regio in Zwitserland kent fiets- en wandelroutes met de mooiste bergmeren, -toppen, uitzichten en watervallen. Goedkope treinkaartjes naar Interlaken boek je eenvoudig online vanaf 49,90 euro (2e klas) per enkele reis. Een retourticket vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem is voor ongeveer 100 euro verkrijgbaar.

Per trein naar Interlaken

Met een reistijd van 8.50 uur reis je per trein naar Interlaken met één overstap. Per ICE International of ÖBB Nightjet reis je tot Basel Hbf, waarna je overstapt op de rechtstreekse trein naar Interlaken Ost of West. Via de internationale reisplanner bekijk je de beschikbare treinen, tijden, routes en tarieven.

Treinkaartjes Interlaken vanaf € 49,90

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Interlaken Ost of West. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek boekbaar, waarbij de goedkoopste tickets 2 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar zijn. Verder is de prijs van een ticket afhankelijk van de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit zijn er drie mogelijkheden; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie in Interlaken, Zwitserland

Helende lucht, serene rust en pure natuur omarmen je in regio Interlaken. De bergmeren en wandelroutes in het Berner Oberland zijn wereld beroemd en gelegen tussen de Thunder- en het Brienzermeer. De mooiste wandelroutes vindt je rondom en op de drie hoogste bergen van het gebied; de Eiger, Mönch en Jungfrau.

Interlaken is zeer geschikt als vakantieoord met vele uitstapjes en een gigantisch wandelwegennet. Ook een rondvaart over het Thuner- en Brienzermeer per klassieke raderstoomboot is een leuk uitstapje. Ook de Lauterbrunnen en Jungfraujoch zijn een aanrader.

Trein naar Leukerbad

Trein naar Leukerbad

☑️ Trein Leukerbad v.a. 80 euro ☑️ Thalys, TGV, ICE of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 13.09 uur Zoek tickets Leukerbad is bekend als prachtig wintersportgebied en kuuroord. Natuurlijk kan je er ook schitterende wandelingen maken en vind je hier nog authentieke...

Treinkaartje en Trein naar St. Moritz (Sankt Moritz)

Treinkaartje en Trein naar St. Moritz (Sankt Moritz)

☑️ Trein St. Moritz v.a. 49 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 11.31 uur Zoek tickets Reis duurzaam en comfortabel met de trein naar St. Moritz (Sankt Moritz) in Zwitserland. Er vertrekken dagelijks treinen van ICE International en ÖBB...

Trein naar Sankt Gallen in Zwitserland

Trein naar Sankt Gallen in Zwitserland

☑️ Treinkaartje St. Gallen v.a. 80 euro ☑️ Per ICE International ☑️ Reistijd: 9.44 uur Zoek tickets Reis met de trein naar Sankt Gallen (St. Gallen) in Zwitserland. Met slechts 2x overstappen arriveer je op de gewenste bestemming met een reistijd van 9.44 uur. De ICE...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders