Trein naar Lauterbrunnen in Zwitserland

  • ☑️ Trein Lauterbrunnen v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International of OBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 12.25 uur

Opzoek naar een unieke wandelvakantie? Reis per trein naar Lauterbrunnen in Zwitserland! Boek goedkope treinkaartjes naar Lauterbrunnen al vanaf 38 – 49 euro bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. In de avonduren vertrekt de nachttrein en overdag vertrekt meermaals een ICE International richting Zwitserland.

Met de trein naar Lauterbrunnen

Voor de treinreis zijn twee routes beschikbaar, namelijk de verbinding per ICE International en de verbinding per ÖBB Nightjet nachttrein. De ICE International vertrekt vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar Frankfurt of München. Vanaf het tussengelegen station stap je over op de trein naar Basel, waar je kan overstapt op de trein naar Interlaken. Vanaf station Interlaken vertrekken regionale treinen naar Lauterbrunnen. Ook Interlaken leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor wandelingen in deze waanzinnige mooie regio.

De andere optie verloopt per nacht- slaaptrein. De Nightjet vertrekt elke avond vanaf Amsterdam Centraal en rijdt via Utrecht en Arnhem door Duitsland tot aan Basel. Hier stap je over op de trein naar Interlaken en vervolgens de trein naar Lauterbrunnen.

Met de trein naar Lauterbrunnen

Treinkaartjes Lauterbrunnen

Online koop je eenvoudig treinkaartjes naar Lauterbrunnen. Kaartjes zijn tot 180 dagen voor vertrek boekbaar, waarbij de goedkoopste tickets 2 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar zijn. Verder wordt de prijs van treinkaartjes bepaalt door de reisklasse en flexibiliteit. Voor de flexibiliteit zijn er drie mogelijkheden; Non-flex, Mid-flex en Full-flex.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Regio Interlaken per trein

Over Lauterbrunnen in Zwitserland

De naamgeving van het pittoreske dorp verwijst naar de 72 watervallen in het gebied. De frisse Alpenlucht en de rust hebben een helende werking. Zeker in combinatie met de indrukwekkende rotswanden en schilderachtige vallei is Lauterbrunnen al jaren een zeer gewilde bestemming.

Toeristen van over de hele wereld bezoeken de regio en trotseren de nabij gelegen bergwandelingen. Denk aan de Drättehorn, Bütlasse, Jungfrau en de Eiger.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Trein naar Duitsland met kinderen

Trein naar Duitsland met kinderen

Ook naar Duitsland kan je eenvoudig per trein met kinderen reizen. Hiervoor zijn diverse voordelen en regelingen bedacht om de reis betaalbaar en toegankelijk te houden voor ouders. Voor de treinreis naar Duitsland is in treinen als de IC Berlijn en ICE International...

Trein en kinderen naar Frankrijk

Trein en kinderen naar Frankrijk

Binnenkort een leuke bestemming in Frankrijk bezoeken, zoals Parijs, Disneyland of één van de vele andere topbestemmingen. Dan ben je vast benieuwd hoe het werkt met kinderen in de trein door Frankrijk. In treinen als de TGV en Eurostar zijn vaak kortingsmogelijkheden...

Pin It on Pinterest