Trein naar Konin

Konin
 • ☑️ Treinticket Konin v.a. € 68 per IC Berlijn en InterCity
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Konin 11.17 uur
 • ☑️ Overstap op Berlijn Hbf
 • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Konin.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Met de trein naar Konin? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 68,- zit u met een reistijd van ongeveer 11 uur 17 minuten in deze geweldige Poolse stad! Het voordeel van de trein naar Konin is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Konin wordt verzorgd door ICE International en InterCity Berlijn en is al jaren erg populair!

Goedkope Internationale Treinkaartjes

Trein naar Konin

Tijdens de treinreis naar Konin bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

Het eerste deel van het traject wordt per IC Berlijn afgelegd, waarna u kunt overstappen op de OBB Nightjet of een andere trein naar Konin. In de OBB Nightjet (nachttrein) wordt er onderscheid gemaakt tussen treinkaartjes voor ligtplaatsen op een slaapbank en treinkaartjes voor slaapplaatsen in een bed (het laatste is uiteraard comfortabeler, al zijn de slaapbanken goed te doen).

Trein of Vliegtuig naar Konin

Met het vliegtuig of de trein naar Konin? Er zijn nog geen directe treinverbindingen naar Polen, tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Konin zijn vanaf € 39 verkrijgbaar en met een reistijd van 1 uur en 55 minuten komt u aan in Konin. Wij raden aan om de prijzen van treintickets te vergelijken met vliegtickets voor deze bestemming.

Treinreis naar Konin

Vervoerder:ICE International & IC Berlijn
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationKonin

Opstapstations naar Konin

Binnen Nederland zijn verschillende opstapplaatsen voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Konin.

 • Trein van Amsterdam naar Konin met een afstand van 1210 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Konin met een afstand van 1128 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Konin met een afstand van 1144 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Konin met een afstand van 1186 kilometer.

Bezienswaardigheden in Konin

Hieronder vindt u een overzicht van de bezienswaardigheden in Konin.

 • Mikroskala (Micro park)
 • District Museum in Konin
 • Boulevard van Konin
 • Centrum van Konin
 • Kerk van Konin

Reistijd per trein naar Konin

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Konin11:172
Schiphol – Konin11:282
Rotterdam – Konin11:512
Utrecht – Konin11:482

Treinticket Konin

Prijs:68
Aanbieder:TheTrainLine

Wilt u treintickets naar Konin boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Konin vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

InterCity Berlijn

Meest geboekt naar Konin

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Konin.

TrajectTreinTarief
AmsterdamKoninInterCity & IC Berlijn€ 68
SchipholKoninInterCity & IC Berlijn€ 68
RotterdamKoninInterCity & IC Berlijn€ 68
UtrechtKoninInterCity & IC Berlijn€ 68
GroningenKoninInterCity & IC Berlijn€ 68
TilburgKoninInterCity & IC Berlijn€ 68
EindhovenKoninInterCity & IC Berlijn€ 68

*Bovenstaande tarieven zijn vanaf-prijzen.

Hotel in Konin vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Konin maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Konin nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Konin tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

 • Ogonowski
 • Kakadu

Trein naar station Konin

Rolna 16
Konin, Wielkopolskie te Polen

{mymaplocation id=879 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Korting op treintickets naar Konin

Het is mogelijk om via NS International korting op uw treinkaartje naar Konin te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij NS International korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Konin. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Konin. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij NS International

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Konin

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Konin te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Konin genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit Keulen en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Konin en direct kunt beginnen met uw stedentrip. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Konin.

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Konin? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Voordelen

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Konin.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Populaire treinreizen in Polen

FAQ Konin

Lees hier de meest gestelde vragen over de treinreis naar Konin. Heb jij na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor een klacht of probleem kan je het beste direct contact opnemen met aanbieder van treintickets naar Konin.

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Konin?

Treintickets naar Konin zijn vanaf 68 euro (2e klas) en 120 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Konin?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Konin met een reistijd van 11:17 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Konin?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Konin boek je het voordeligst 2 tot 6 maanden voor vertrek.

Met welke trein naar Konin?

Er vertrekken dagelijks 5 tot 6 treinen van InterCity Berlijn naar Duitsland, waarna je overstapt op de trein naar Polen.


Bekijk ook: Trein naar Polen

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!