Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

  • ☑️ Trein Fieberbrunn v.a. 39 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 11.52 uur

Reis met de trein naar Fieberbrunn in Oostenrijk per ICE International of ÖBB Nightjet. Goedkope treinkaartjes naar Fieberbrunn boek je al vanaf 39 euro (2e klas) en 59 euro (1e klas). Verkrijgbaar bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Voor treinreizen naar Oostenrijk geldt dat vroegboekers profiteren van korting op treintickets, dus wacht niet langer en bekijk de beschikbare zitplaatsen, routes, treinen en prijzen.

Dagelijks vertrekken er overdag meerdere treinen van ICE International via Duitsland naar Fieberbrunn in Oostenrijk. In de avonduren vertrekt er een speciale nachttrein van ÖBB Nightjet. Voor beide treinen geldt dat je kan opstappen op station Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Treinkaartje Fieberbrunn

Trein naar Fieberbrunn in Zwitserland

Ook met de trein naar Fieberbrunn? Allereerst heb je de keuze uit de nachttrein of hypermoderne ICE International. Treinkaartjes zijn voor beide treinen eenvoudig online te boeken zonder extra transactiekosten. Het verschil zit hem in het reismoment (nacht of overdag) en het traject.

Per ICE International reis je tot aan Keulen, Düsseldorf of Frankfurt, waarna je overstapt op de ICE naar München. Vanaf München vertrekt een trein naar station Wörgl Hbf, waar je overstapt op de directe trein naar Fieberbrunn.

Liever reizen terwijl je slaapt? Dat kan met de Nightjet! De trein vertrekt in de avond vanuit Nederland en rijdt naar Koblenz. Hier stap je over op de Nightjet naar Wörgl Hbf, waarna je overstapt op de rechtstreekse trein naar Fieberbrunn. Met een reistijd van 15.30 uur arriveer je in het centrum van Fieberbrunn en kan jouw vakantie direct beginnen.

Type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Wintersport in Fieberbrunn

Fieberbrunn is een rustig en sneeuwzeker dorp in Tirol. Sinds de verbinding met Saalbach en Hinterglemm is het gebied erg populair geworden, vanwege de veelzijdigheid. Zo heb je de voordelen van een rustig en authentiek skidorp en de enorme hoeveelheid pistes en skiliften.

Dit maakt het voor zowel families als vriendengroepen de ideale wintersportbestemming in Oostenrijk.

Treinkaartjes voor trein naar Hallstatt

Treinkaartjes voor trein naar Hallstatt

☑️ Trein Hallstatt v.a. 49 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 12.44 uur Zoek tickets Het is misschien wel het mooiste dorpje ter wereld; Hallstatt in Oostenrijk. Het pittoreske dorp is gelegen tussen de Halstättersee en de...

Trein naar St. Anton am Arlberg

Trein naar St. Anton am Arlberg

☑️ Trein St. Anton am Arlberg v.a. 49 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 12.33 uur Zoek tickets Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar St. Anton am Arlberg. De bestemming in Oostenrijk is goed bereikbaar en onderweg kan je...

ÖBB Nightjet: Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro

ÖBB Nightjet: Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro

☑️ Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro ☑️ ÖBB Nightjet: slaaptrein en nachttrein ☑️ Skivakantie met de trein Zoek tickets Met de trein op wintersport? De skitrein naar Oostenrijk vertrekt dagelijks vanaf Amsterdam Centraal en brengt je met één of twee keer...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders