Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

  • ☑️ Trein Fieberbrunn v.a. 39 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 11.52 uur

Reis met de trein naar Fieberbrunn in Oostenrijk per ICE International of ÖBB Nightjet. Goedkope treinkaartjes naar Fieberbrunn boek je al vanaf 39 euro (2e klas) en 59 euro (1e klas). Verkrijgbaar bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Voor treinreizen naar Oostenrijk geldt dat vroegboekers profiteren van korting op treintickets, dus wacht niet langer en bekijk de beschikbare zitplaatsen, routes, treinen en prijzen.

Naast de treinen van NS International vertrekt elk wintersportseizoen ook een speciale TUI Ski Express nachttrein, waarvoor je hier losse tickets kunt bestellen of zelfs complete vakanties (treinreis en hotel).

Dagelijks vertrekken er overdag meerdere treinen van ICE International via Duitsland naar Fieberbrunn in Oostenrijk. In de avonduren vertrekt er een speciale nachttrein van ÖBB Nightjet. Voor beide treinen geldt dat je kan opstappen op station Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Treinkaartje Fieberbrunn

Trein naar Fieberbrunn in Zwitserland

Ook met de trein naar Fieberbrunn? Allereerst heb je de keuze uit de nachttrein of hypermoderne ICE International. Treinkaartjes zijn voor beide treinen eenvoudig online te boeken zonder extra transactiekosten. Het verschil zit hem in het reismoment (nacht of overdag) en het traject.

Per ICE International reis je tot aan Keulen, Düsseldorf of Frankfurt, waarna je overstapt op de ICE naar München. Vanaf München vertrekt een trein naar station Wörgl Hbf, waar je overstapt op de directe trein naar Fieberbrunn.

Liever reizen terwijl je slaapt? Dat kan met de Nightjet! De trein vertrekt in de avond vanuit Nederland en rijdt naar Koblenz. Hier stap je over op de Nightjet naar Wörgl Hbf, waarna je overstapt op de rechtstreekse trein naar Fieberbrunn. Met een reistijd van 15.30 uur arriveer je in het centrum van Fieberbrunn en kan jouw vakantie direct beginnen.

Type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Wintersport in Fieberbrunn

Fieberbrunn is een rustig en sneeuwzeker dorp in Tirol. Sinds de verbinding met Saalbach en Hinterglemm is het gebied erg populair geworden, vanwege de veelzijdigheid. Zo heb je de voordelen van een rustig en authentiek skidorp en de enorme hoeveelheid pistes en skiliften.

Dit maakt het voor zowel families als vriendengroepen de ideale wintersportbestemming in Oostenrijk.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Nieuwe directe trein naar München in 2025

Nieuwe directe trein naar München in 2025

NS en Deutsche Bahn (DB) hebben aangekondigd dat ze vanaf 2025 een dagelijkse rechtstreekse ICE-treindienst willen introduceren van Amsterdam naar München. De twee spoorwegmaatschappijen zien een groeiende vraag naar reizen naar de derde grootste stad van Duitsland in...

Directe trein naar Zwitserland verdwijnt

Directe trein naar Zwitserland verdwijnt

Het zomerseizoen markeert het einde van een tijdperk voor treinreizigers vanuit Nederland naar Zwitserland, met de aankondiging dat de dagelijkse treindienst van Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar Basel niet langer zal worden voortgezet. De Duitse spoorwegen hebben...

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië per trein: natuur, kastelen en de kust

Picardië, gelegen in het noorden van Frankrijk, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige landschappen en charmante dorpjes. Van middeleeuwse kathedralen tot adembenemende kustplaatsen, hier zijn enkele bestemmingen die je niet mag missen tijdens een bezoek...

Pin It on Pinterest