Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

  • ☑️ Trein Fieberbrunn v.a. 39 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 11.52 uur

Reis met de trein naar Fieberbrunn in Oostenrijk per ICE International of ÖBB Nightjet. Goedkope treinkaartjes naar Fieberbrunn boek je al vanaf 39 euro (2e klas) en 59 euro (1e klas). Verkrijgbaar bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Voor treinreizen naar Oostenrijk geldt dat vroegboekers profiteren van korting op treintickets, dus wacht niet langer en bekijk de beschikbare zitplaatsen, routes, treinen en prijzen.

Dagelijks vertrekken er overdag meerdere treinen van ICE International via Duitsland naar Fieberbrunn in Oostenrijk. In de avonduren vertrekt er een speciale nachttrein van ÖBB Nightjet. Voor beide treinen geldt dat je kan opstappen op station Amsterdam, Utrecht en Arnhem.

Treinkaartje Fieberbrunn

Trein naar Fieberbrunn in Zwitserland

Ook met de trein naar Fieberbrunn? Allereerst heb je de keuze uit de nachttrein of hypermoderne ICE International. Treinkaartjes zijn voor beide treinen eenvoudig online te boeken zonder extra transactiekosten. Het verschil zit hem in het reismoment (nacht of overdag) en het traject.

Per ICE International reis je tot aan Keulen, Düsseldorf of Frankfurt, waarna je overstapt op de ICE naar München. Vanaf München vertrekt een trein naar station Wörgl Hbf, waar je overstapt op de directe trein naar Fieberbrunn.

Liever reizen terwijl je slaapt? Dat kan met de Nightjet! De trein vertrekt in de avond vanuit Nederland en rijdt naar Koblenz. Hier stap je over op de Nightjet naar Wörgl Hbf, waarna je overstapt op de rechtstreekse trein naar Fieberbrunn. Met een reistijd van 15.30 uur arriveer je in het centrum van Fieberbrunn en kan jouw vakantie direct beginnen.

Type zitplaats

  • Zitplaats vanaf 39 tot 109 euro
  • Ligplaats vanaf 59,90 tot 139 euro
  • Slaapplaats vanaf 89,90 tot 169 euro

Flexibiliteit

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Wintersport in Fieberbrunn

Fieberbrunn is een rustig en sneeuwzeker dorp in Tirol. Sinds de verbinding met Saalbach en Hinterglemm is het gebied erg populair geworden, vanwege de veelzijdigheid. Zo heb je de voordelen van een rustig en authentiek skidorp en de enorme hoeveelheid pistes en skiliften.

Dit maakt het voor zowel families als vriendengroepen de ideale wintersportbestemming in Oostenrijk.

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders