Trein naar Gerlos

  • ☑️ Treintickets Gerlos v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein

Wil je met de trein naar Gerlos? Het is een razend populaire wintersportbestemming, maar ook in de lente- en zomerperiode biedt de regio een scala aan mogelijkheden. Reis met de trein naar Gerlos per ICE International of slaaptrein (Nightjet). Boek vroegtijdig, zodat je profiteert van vroegboekkorting. Een treinkaartje naar Gerlos is 3 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar vanaf 43,40 euro (2e klas) en 62,40 (1e klas).

Vanuit Nederland zijn er eigenlijk twee mogelijkheden met een gemiddelde reistijd van ongeveer 12 uur. In de ochtend en middag vertrekken er treinen van ICE International. Met een overstap op München en Jenbach kom je vervolgens aan op station Zell am Ziller. Liever reizen in de nacht? Dan is de OBB Nightjet slaaptrein ideaal! Vertrek in de avonduren en reis per nachttrein naar station Jenbach. Hier stap je over op de trein naar Zell am Ziller voor het laatste deel van de reis per taxi of Isskogelbahn.

Wintersport en de trein naar Gerlos

Op een hoogte van 1300 meter in het Zillertal te Tirol vind je de populaire wintersportbestemming; Gerlos. Reis met de trein naar Gerlos voor een comfortabele skivakantie. De regio is sneeuwzeker, kent een bruisende apres-ski gedeelte en beschikt over pistes voor alle niveaus.

ICE International naar Gerlos

Reis overdag of terwijl je slaapt. Vertrek in de ochtenduren vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal per ICE International naar München. Stap hier over op de trein naar Jenbach en stap vervolgens over op de rechtstreekse trein naar Zell am Ziller. Vanaf station Zell am Ziller kan je per taxi of Isskogelbahn naar Gerlos.

Per Nightjet op wintersport naar Gerlos

Ook de Nightjet (slaap- of nachttrein) is een mogelijkheid. Hiermee reis je naar station Jenbach, waar je overstapt op de directe trein naar Zell am Ziller. Je vertrekt in de avond en komt in de ochtend uitgerust aan op de bestemming, zodat jouw wintersportvakantie direct van start gaat!

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders