Trein naar Gerlos

  • ☑️ Treintickets Gerlos v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein

Wil je met de trein naar Gerlos? Het is een razend populaire wintersportbestemming, maar ook in de lente- en zomerperiode biedt de regio een scala aan mogelijkheden. Reis met de trein naar Gerlos per ICE International of slaaptrein (Nightjet). Boek vroegtijdig, zodat je profiteert van vroegboekkorting. Een treinkaartje naar Gerlos is 3 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar vanaf 43,40 euro (2e klas) en 62,40 (1e klas).

Vanuit Nederland zijn er eigenlijk twee mogelijkheden met een gemiddelde reistijd van ongeveer 12 uur. In de ochtend en middag vertrekken er treinen van ICE International. Met een overstap op München en Jenbach kom je vervolgens aan op station Zell am Ziller. Liever reizen in de nacht? Dan is de OBB Nightjet slaaptrein ideaal! Vertrek in de avonduren en reis per nachttrein naar station Jenbach. Hier stap je over op de trein naar Zell am Ziller voor het laatste deel van de reis per taxi of Isskogelbahn.

Wintersport en de trein naar Gerlos

Op een hoogte van 1300 meter in het Zillertal te Tirol vind je de populaire wintersportbestemming; Gerlos. Reis met de trein naar Gerlos voor een comfortabele skivakantie. De regio is sneeuwzeker, kent een bruisende apres-ski gedeelte en beschikt over pistes voor alle niveaus.

ICE International naar Gerlos

Reis overdag of terwijl je slaapt. Vertrek in de ochtenduren vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal per ICE International naar München. Stap hier over op de trein naar Jenbach en stap vervolgens over op de rechtstreekse trein naar Zell am Ziller. Vanaf station Zell am Ziller kan je per taxi of Isskogelbahn naar Gerlos.

Per Nightjet op wintersport naar Gerlos

Ook de Nightjet (slaap- of nachttrein) is een mogelijkheid. Hiermee reis je naar station Jenbach, waar je overstapt op de directe trein naar Zell am Ziller. Je vertrekt in de avond en komt in de ochtend uitgerust aan op de bestemming, zodat jouw wintersportvakantie direct van start gaat!

Trein naar St. Anton am Arlberg

Trein naar St. Anton am Arlberg

☑️ Trein St. Anton am Arlberg v.a. 49 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 12.33 uur Zoek tickets Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar St. Anton am Arlberg. De bestemming in Oostenrijk is goed bereikbaar en onderweg kan je...

Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

Treinkaartjes voor trein naar Fieberbrunn

☑️ Trein Fieberbrunn v.a. 39 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 11.52 uur Zoek tickets Reis met de trein naar Fieberbrunn in Oostenrijk per ICE International of ÖBB Nightjet. Goedkope treinkaartjes naar Fieberbrunn boek je al vanaf 39...

ÖBB Nightjet: Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro

ÖBB Nightjet: Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro

☑️ Skitrein naar Oostenrijk v.a. 38 euro ☑️ ÖBB Nightjet: slaaptrein en nachttrein ☑️ Skivakantie met de trein Zoek tickets Met de trein op wintersport? De skitrein naar Oostenrijk vertrekt dagelijks vanaf Amsterdam Centraal en brengt je met één of twee keer...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders