Trein naar Gerlos

  • ☑️ Treintickets Gerlos v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein

Wil je met de trein naar Gerlos? Het is een razend populaire wintersportbestemming, maar ook in de lente- en zomerperiode biedt de regio een scala aan mogelijkheden. Reis met de trein naar Gerlos per ICE International of slaaptrein (Nightjet). Boek vroegtijdig, zodat je profiteert van vroegboekkorting. Een treinkaartje naar Gerlos is 3 tot 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar vanaf 43,40 euro (2e klas) en 62,40 (1e klas).

Vanuit Nederland zijn er eigenlijk twee mogelijkheden met een gemiddelde reistijd van ongeveer 12 uur. In de ochtend en middag vertrekken er treinen van ICE International. Met een overstap op München en Jenbach kom je vervolgens aan op station Zell am Ziller. Liever reizen in de nacht? Dan is de OBB Nightjet slaaptrein ideaal! Vertrek in de avonduren en reis per nachttrein naar station Jenbach. Hier stap je over op de trein naar Zell am Ziller voor het laatste deel van de reis per taxi of Isskogelbahn.

Wintersport en de trein naar Gerlos

Op een hoogte van 1300 meter in het Zillertal te Tirol vind je de populaire wintersportbestemming; Gerlos. Reis met de trein naar Gerlos voor een comfortabele skivakantie. De regio is sneeuwzeker, kent een bruisende apres-ski gedeelte en beschikt over pistes voor alle niveaus.

ICE International naar Gerlos

Reis overdag of terwijl je slaapt. Vertrek in de ochtenduren vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal per ICE International naar München. Stap hier over op de trein naar Jenbach en stap vervolgens over op de rechtstreekse trein naar Zell am Ziller. Vanaf station Zell am Ziller kan je per taxi of Isskogelbahn naar Gerlos.

Per Nightjet op wintersport naar Gerlos

Ook de Nightjet (slaap- of nachttrein) is een mogelijkheid. Hiermee reis je naar station Jenbach, waar je overstapt op de directe trein naar Zell am Ziller. Je vertrekt in de avond en komt in de ochtend uitgerust aan op de bestemming, zodat jouw wintersportvakantie direct van start gaat!

12 mooie bloemenroutes in Nederland

12 mooie bloemenroutes in Nederland

In de lente transformeren bloemen in de prachtigste kleuren: roze, wit, paars en geel. Vlinders en bijen worden aangetrokken door de kleur, vorm en geur van de bloemen. Het is een genot om te wandelen of te fietsen langs kleurrijke bloemenvelden. De boswachters hebben...

8 Leuke boswandelingen in Nederland

8 Leuke boswandelingen in Nederland

Ben je op zoek naar een wandeling in het bos? Ontdek hier de top 10 van boswandelingen samengesteld door onze boswachters. Zij hebben korte en lange routes uitgezet die je naar de meest prachtige plekjes brengen. Er is altijd wel een mooi wandelgebied in de buurt te...

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

Zodra de vogels beginnen te fluiten en de zon zich vaker laat zien, is het duidelijk dat de lente in aantocht is. In april en mei verschijnt de bloesem aan de fruitbomen en dat is het teken dat de lente in volle gang is. Boswachters hebben de meest prachtige fiets- en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders