Trein naar Amsterdam

Voor de treinreis naar Amsterdam zijn verschillende goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, zoals NS dagkaarten, Dagretours en Enkele Reis tickets. U bestelt deze tickets online bij de aanbieder en ontvangt de treinkaartjes naar Amsterdam met korting binnen 30 minuten per e-mail, waarna u deze uitgeprint mee kunt nemen op reis. Ook goedkoop met de trein naar Amsterdam en in het vervolg op de hoogte gehouden worden? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Wat te doen in Amsterdam?

Een dagje met de trein naar Amsterdam? Dan ben je vast benieuwd naar de bezienswaardigheden, activiteiten en winkelstraten van onze hoofdstad. Daarom hebben we een aantal high-lights voor je opgesomd en blijven deze aanvullen met handige tips. Naast de vele bezienswaardigheden en activiteiten in Amsterdam, is ook de rondvaart over de grachten niet te missen.

Een rondvaarten door Amsterdam is via ons met korting te boeken, waarbij je kan kiezen uit verschillende arrangementen, zoals een diner cruise, avond rondvaart of een rondvaart als local. Hieronder de verschillende dagjes uit in Amsterdam.

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Festivals in Amsterdam

Evenementenlocaties in Amsterdam

Treinkaartjes naar Amsterdam

Reis met goedkope treinkaartjes naar Amsterdam en bespaar op uw reiskosten. Er is altijd wel een treinkaartje naar Amsterdam met korting verkrijgbaar bij aanbieders als ActieVanDeDag, Albert Heijn, Blokker, Etos, Hema, Kruidvat, NS, Spoordeelwinkel en VakantieVeilingen. Daarnaast wordt een dagje Amsterdam aantrekkelijker met voordelige tarieven. Kijk daarom altijd even op Goedkoop-treinkaartje.nl voor leuke kortingsacties naar Amsterdam.

Spoorkaart van Nederland

Treinreis naar Amsterdam

In het onderstaande plaatje kunt u uw treinreis naar Amsterdam bekijken. Amsterdam ligt in de provincie Noord Holland en ligt in de buurt van Almere, Haarlem en Utrecht. Op de kaart hieronder is tevens te zien langs welke andere treinstations u zult rijden op uw treinreis.

Trein naar Amsterdam

Met de trein naar Amsterdam is de laatste jaren erg populaire gebleken. De trein biedt een hoop gemak en comfort op uw reis, waardoor het tot de meest gebruikte vervoersmiddelen behoord. De Nederlandse Spoorwegen kent een hoogwaardig treinen-netwerk, waardoor het voor ieder individu mogelijk is om de gewenste bestemming te bereiken.

Populaire trajecten

 • Trein van Almere naar Amsterdam
 • Trein van Arnhem naar Amsterdam
 • Trein van Breda naar Amsterdam
 • Trein van Delft naar Amsterdam
 • Trein van Den Bosch naar Amsterdam
 • Trein van Den Haag naar Amsterdam
 • Trein van Eindhoven naar Amsterdam
 • Trein van Groningen naar Amsterdam
 • Trein van Leeuwarden naar Amsterdam
 • Trein van Maastricht naar Amsterdam
 • Trein van Middelburg naar Amsterdam
 • Trein van Rotterdam naar Amsterdam
 • Trein van Tilburg naar Amsterdam
 • Trein van Utrecht naar Amsterdam

Korting op Treinkaartjes naar Amsterdam

Korting op treinkaartjes wordt aangeboden door verschillende aanbieders. Deze kopen de treintickets vaak groot in, zodat zij deze voor weinig kunnen door verkopen aan particulieren. Korting kan bij de Nederlandse Spoorwegen niet alleen verkregen worden door het voordelig inkopen van de treinkaartjes. Met de NS korting kaart of de OV-studentenkaart kan binnen Nederland 40% korting worden verkregen op de aankoop van een treinkaartje. Dit geldt uitsluitend en alleen voor trein reizen binnen Nederland.

Meer over: Acties op Treinkaartjes

Leukste treinuitje binnen Nederland: Maastricht

Leukste treinuitje binnen Nederland: Maastricht

Het is een illusie dat je ver hoeft te reizen om ‘echt’ op vakantie te kunnen. Het leukste treinuitje van Nederland; Maastricht is één van de populairste en best beoordeelde vakantiebestemmingen van Nederland. Ondanks dat het in de zuidelijkste uithoek van Nederland...

Treinkaartje naar Noordwijk aan Zee

Treinkaartje naar Noordwijk aan Zee

Een dagje uitwaaien, zonnen of ontspannen? Dan reis je natuurlijk met de trein naar het strand! Het enige strand in Nederland met een treinstation is Zandvoort. Voor de overige dien je naar het dichtstbijzijnde treinstation te reizen, waarna je overstapt op Openbaar...

Met de trein naar Tiel, Fruitstad aan de Waal

Met de trein naar Tiel, Fruitstad aan de Waal

Kom naar Fruitstad Tiel, het centrum van de Betuwe en met de trein goed bereikbaar. Vanaf het station wandelt u in 5 minuten het sfeervolle centrum in. De historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, grachten en rivier de Waal vormen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders