Madame Tussauds en Amsterdam Dungeon

Wilt u met de trein naar Madame Tussauds in Amsterdam? Dan reist u per trein naar Centraal station Amsterdam en kunt u eventueel overstappen op tramvervoer. Met de OV Chipkaart kunt u gemakkelijk in- en uitchecken, maar madame tussauds en Amsterdam Dungeon zijn te voet ook uitstekend bereikbaar. Heeft u nog entreetickets nodig? Bestel ze via onze website voor ongeveer € 20!

Korting naar Amsterdam Dungeon (Oktober 2018)

T/m 31 oktober 2018 bestelt u voor € 25 (2e klas) en € 31 (1e klas) een Dagretour Amsterdam + Entree Amsterdam Dungeon. Deze Amsterdam Dungeon kortingsactie is geldig t/m 30 november 2018 vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

  • Prijs (2e klas): € 25
  • Prijs (1e klas): € 31
  • Prijs (kinderen): € 10
  • Verkoop: t/m 31 oktober 2018
  • Reizen: t/m 30 november 2018

Madame Tussauds en Amsterdam Dungeon met de NS

Een compleet dagje uit en daarna nog en tussendoor ook nog even de tijd om een paar winkels binnen te gaan in het centrum van Amsterdam. Madame Tussauds moet u gezien hebben, daarnaast heeft u eindelijk de kans om uw favoriete beroemdheid van dichtbij te zien! Tevens is het mogelijk om met uw favoriete sportheld, filmster of beroemdheid op de foto te gaan en dat door de combinatie treinkaartjes actie van de NS, waarbij het mogelijk is om een pakket te kopen bij de NS met daarin een dagretourtje voor de trein, een entreebewijs voor Madame Tussauds en een entreebewijs voor de Amsterdam Dungeon. In de Amsterdam Dungeon word er geprobeerd om psychisch uit balans te brengen door middel van enge verhalen, visuele effecten en een prachtig stuk decor.

Met het NS trein combinatie pakket naar Madame Tussauds en de Amsterdam Dungeon!

Deze combinatie verzekerd een dag om nooit te vergeten en dat voor een bedrag van 25 euro per persoon.

Adres van The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW Amsterdam
 
Tel: 020-5308500

Adres van Madame Tussauds te Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam
Dam 20
1012 NP Amsterdam

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close