Trein naar Salerno

€ 89,-

Met de trein naar Salerno? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 89,- zit u met een reistijd van ongeveer 23 uur en 39 minuten in deze geweldige Italiaanse stad! Het voordeel van de trein naar Salerno is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Salerno wordt verzorgd door Thalys, ICE International, TGV of OBB Nightjet (nachttrein).

Trein naar Salerno

Tijdens de treinreis naar Salerno bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Salerno verloopt via Zwitserland of Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. U dient daarom ten alle tijde over te stappen op een trein voor het vervolg traject. Verder is de stad Salerno ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf te amuseren.

Treinreis naar Salerno

Trein of Vliegtuig naar Salerno

Met het vliegtuig of de trein naar Salerno? Er zijn eigenlijk geen directe treinverbindingen naar Italië, de tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Salerno zijn met vroegboekkorting betaalbaar en de reistijd is minimaal. Wij raden aan om voor de reis naar Salerno te kijken naar vliegtickets via de onderstaande knop.

Opstaplocaties voor de trein naar Salerno

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Salerno.

  • Trein van Amsterdam naar Salerno met een afstand van 1973 kilometer.
  • Trein van Schiphol naar Salerno met een afstand van 1978 kilometer.
  • Trein van Rotterdam naar Salerno met een afstand van 1912 kilometer.
  • Trein van Utrecht naar Salerno met een afstand van 1915 kilometer.

Bezienswaardigheden in Salerno

Hieronder vindt u een overzicht van de top 10 bezienswaardigheden in Salerno.

  • Duomo di Salerno
  • Giardino della Minerva (tuinen)
  • Villa Comunale (park)
  • Centro Storico Salerno (centrum)
  • Lungomare di Salerno
  • Castello di Arechi

Reistijd per trein naar Salerno

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route via Zwitserland levert vaak de korste reistijd op.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Salerno23:392
Schiphol – Salerno23:512
Rotterdam – Salerno22:582
Utrecht – Salerno23:042

Treintickets naar Salerno boeken

Wilt u treintickets naar Salerno boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Salerno vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treintickets naar Salerno

Hotels in Salerno vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Salerno maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Salerno nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Salerno tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

Knop

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Salerno

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Salerno te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Salerno genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven (vanaf € 89,-) en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit München en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Salerno en direct kunt beginnen met uw vakantie. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Salerno.

Treinreis naar Salerno

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Salerno.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Bekijk ook: Trein naar Italië

De ultieme treinvakantie naar de Etna

De ultieme treinvakantie naar de Etna

Met de trein op vakantie is eenvoudig, betaalbaar en bovenal heel erg leuk. Nu zien veel mensen treinvakanties als beter alternatief voor vliegen of autorijden, simpelweg om van Punt A naar Punt B te reizen. Maar wist je dat er in Europa een rijke historie aan...

Trein naar Verona

Trein naar Verona

€ 69,- Trein Verona Bezienswaardigheden Verona Reistijd Verona Treintickets Verona Treinreis Verona Met de trein naar Verona? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 69 zit u met een reistijd van ongeveer 13 uur en 11 minuten in deze geweldige...

Trein naar Bressanone

Trein naar Bressanone

€ 69,- Trein Bressanone Bezienswaardigheden Bressanone Reistijd Bressanone Treintickets Bressanone Treinreis Bressanone Met de trein naar Bressanone? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 69 zit u met een reistijd van ongeveer 11 uur en 22...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders