Trein naar Ancona

Treinreis naar Ancona
€ 89,-

Met de trein naar Ancona? Bestel uw goedkope treinkaartjes via onze website, want voor € 89,- zit u met een reistijd van ongeveer 19 uur in deze geweldige Italiaanse stad! Het voordeel van de trein naar Ancona is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. Daarbij geniet u van service aan boord, het voorbij razende landschap en heeft u voldoende been- en bagageruimte. De treinreis naar Ancona wordt verzorgd door Thalys, ICE International, TGV of OBB Nightjet (nachttrein).

Trein naar Ancona

Tijdens de treinreis naar Ancona bent u van alle gemakken voorzien en heeft u even tijd om bij te praten. Vervolgens komt u uitgerust aan op uw bestemming en gaat uw stedentrip/weekendje weg direct van start. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan reizen met de trein en deze vindt u hieronder terug.

De route per trein naar Ancona verloopt via Zwitserland of Frankrijk, aangezien er geen directe verbinding bestaat vanuit Nederland. U dient daarom ten alle tijde over te stappen op een trein voor het vervolg traject. Verder is de stad Ancona ideaal om bij te komen van een lange reis. De stad is voorzien van een groot aantal prachtige gebouwen, een heerlijke sfeer en voldoende horeca gelegenheden om uzelf te amuseren.

Treinreis naar Ancona

Trein of Vliegtuig naar Ancona

Met het vliegtuig of de trein naar Ancona? Er zijn eigenlijk geen directe treinverbindingen naar Italië, de tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Ancona zijn met vroegboekkorting betaalbaar en de reistijd is minimaal. Wij raden aan om voor de reis naar Ancona te kijken naar vliegtickets via de onderstaande knop.

Opstaplocaties voor de trein naar Ancona

Binnen Nederland zijn verschillende opstaplocaties voor deze treinreis. Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Ancona.

 • Trein van Amsterdam naar Ancona met een afstand van 1560 kilometer.
 • Trein van Schiphol naar Ancona met een afstand van 1567 kilometer.
 • Trein van Rotterdam naar Ancona met een afstand van 1595 kilometer.
 • Trein van Utrecht naar Ancona met een afstand van 1513 kilometer.

Bezienswaardigheden in Ancona

Hieronder vindt u een overzicht van de top 10 bezienswaardigheden in Ancona.

 • Cattedrale San Ciriaco (kathedraal)
 • Chiesa Santa Maria (kerk)
 • Monumento ai Caduti (zeezicht)
 • Piazza del Plebiscito di Ancona (plein)
 • Certificaat van uitmuntendheid Arco di Traiano (triomfboog)
 • Chiesa Santa Maria della Piazza (kerk)
 • Parco del Cardeto (vuurtorens)

Reistijd per trein naar Ancona

Hieronder vindt u de reistijden vanaf verschillende opstapstations. De route via Zwitserland levert vaak de korste reistijd op.

TrajectReistijdOverstappen
Amsterdam – Ancona19:012
Schiphol – Ancona19:132
Rotterdam – Ancona19:422
Utrecht – Ancona18:292

Treintickets naar Ancona boeken

Wilt u treintickets naar Ancona boeken? Profiteer dan van vroegboekkorting en reserveer uw zitplaatsen 82 tot 90 dagen van tevoren! Daarbij vindt u de laagste tarieven overdag op maandag t/m donderdag. De weekenden zijn namelijk populairder, waardoor de goedkope treintickets naar Ancona vaak snel uitverkocht raken. Voor een weekendje weg raden wij dan ook aan om van zaterdag t/m maandag te gaan i.p.v. vrijdag t/m zondag. Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten.

Treintickets naar Ancona

Hotels in Ancona vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Ancona maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Ancona nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Ancona tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

Knop

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Ancona

Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Ancona te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Ancona genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven (vanaf € 89,-) en de reistijden. De treinen vertrekken dagelijks vanuit München en zijn ideaal, omdat u hiermee in de ochtenduren aankomt in Ancona en direct kunt beginnen met uw vakantie. Bij uw boeking dient u de mate van comfort aan te geven. Zo is het mogelijk om een zitplaats, ligplaats en slaapplaats te boeken voor de slaaptrein naar Ancona.

Treinreis naar Ancona

Bekijk de voordelen van de treinreis naar Ancona.

Geen benzinekostenOntspannen reizen
Geen TolwegenNiet vroegtijdig verzamelen
Voldoende beenruimteVoldoende bagageruimte
Service aan boordVakantie begint direct!

Bekijk ook: Trein naar Italië

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!