Trein naar kustplaats Swansea in Wales

  • ☑️ Trein Swansea v.a. 80 euro
  • ☑️ Eurostar naar Londen > Paddington naar Swansea
  • ☑️ Reistijd: +/- 6 uur

Gelegen aan rivier de Tawe in het zuiden van Wales vindt u het schitterende Swansea. De stad is bekend van voetbalclub Swansea City AFC, de rotsachtige kustlijn, mooie stranden en kasteel Oystermouth. Natuurlijk is Swansea goed bereikbaar per trein. Allereerst reis je met de Eurostar vanuit Nederland naar station Londen St. Pancras International. Vervolgens stap je over op de regionale trein, waarna je met slechts één overstap arriveert in Swansea.

Een treinkaartje naar Londen is verkrijgbaar vanaf 40 tot 59 euro (2e klas) per enkele reis bij NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe. Voor het tweede deel van de reis boek je een apart kaartje. Deze zijn met korting verkrijgbaar bij TheTrainLine. Voor het laatste deel van de reis, dien je vanuit Londen St. Pancras naar Londen Paddington te reizen. Hier stap je over op de rechtstreekse trein naar Swansea.

Trein Swansea

Eurostar en Treinkaartje naar Swansea

Met korting per trein naar Swansea reizen? Dan bestel je goedkope treinkaartjes 3 tot 4 maanden voor vertrek. Het eerste stuk reis je comfortabel en snel per Eurostar. Deze rijdt elke dag 3x met een rechtstreekse verbinding vanaf Amsterdam en Rotterdam Centraal.

Met een reistijd van ongeveer 3,5 uur kom je aan op station Londen St. Pancras. Hier stap je over op de metro of trein naar Londen Paddington, waarna je de rechtstreekse trein naar Swansea pakt. Kaartjes ontvang je na betaling per e-mail en kan je desgewenst uitprinten, zodat je deze op papier bij je draagt.

Vakantie in Swansea

In Swansea zijn leuke zandstranden, horeca, kastelen en wandelroutes te vinden. Denk aan kasteel Oystermouth, Pennard, Oxwich of Weobley. Ook de rotsachtige kustlijn met uitgestrekte zandstranden is een ware belevenis. Dit resulteert vanzelfsprekend in leuke wandelroutes langs heide, de kustlijn en bosrijke gebieden.

Ook Swansea bezoeken? Neem dan de trein en reis duurzaam, comfortabel en snel naar deze fantastische Britse bestemming!

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Bestemmingen in Frankrijk per trein

Dat Frankrijk mooi is, hadden veel Nederlanders al ontdekt. Het is ook niet voor niets dat Frankrijk al jaren één van de meest bezochte landen is door Nederlandse toeristen. Om dit in stand te houden zijn treinverbindingen sterk verbeterd. Zo is bijna elke bestemming...

5x Mountainbiken in Frankrijk

5x Mountainbiken in Frankrijk

Mountainbiken in Frankrijk is altijd een goed idee. De natuur is hier verrassend, ongerept en uitdagend. Zowel beginnende als gevorderde mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Frankrijk kent ontzettend veel mooie trails en routes. Daarvoor hoef je niet lang te reizen. De verschillende regio’s zijn goed bereikbaar. Zowel met de auto als ontspannen met de trein.

5 mooiste stranden in Duitsland

5 mooiste stranden in Duitsland

Wil je dit jaar dichtbij huis op vakantie? Bezoek dan zeker één van deze 5 mooiste stranden van Duitsland. Ook ons buurland heeft veel te bieden als het gaat om zon, zee en strand. Zoals het prachtige Timmendorfer strand in het noorden van Duitsland of Sylt ten zuiden van Denemarken. Duitsland is daarbij ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiken.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders