Trein naar kustplaats Swansea in Wales

  • ☑️ Trein Swansea v.a. 80 euro
  • ☑️ Eurostar naar Londen > Paddington naar Swansea
  • ☑️ Reistijd: +/- 6 uur

Gelegen aan rivier de Tawe in het zuiden van Wales vindt u het schitterende Swansea. De stad is bekend van voetbalclub Swansea City AFC, de rotsachtige kustlijn, mooie stranden en kasteel Oystermouth. Natuurlijk is Swansea goed bereikbaar per trein. Allereerst reis je met de Eurostar vanuit Nederland naar station Londen St. Pancras International. Vervolgens stap je over op de regionale trein, waarna je met slechts één overstap arriveert in Swansea.

Een treinkaartje naar Londen is verkrijgbaar vanaf 40 tot 59 euro (2e klas) per enkele reis bij NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe. Voor het tweede deel van de reis boek je een apart kaartje. Deze zijn met korting verkrijgbaar bij TheTrainLine. Voor het laatste deel van de reis, dien je vanuit Londen St. Pancras naar Londen Paddington te reizen. Hier stap je over op de rechtstreekse trein naar Swansea.

Trein Swansea

Eurostar en Treinkaartje naar Swansea

Met korting per trein naar Swansea reizen? Dan bestel je goedkope treinkaartjes 3 tot 4 maanden voor vertrek. Het eerste stuk reis je comfortabel en snel per Eurostar. Deze rijdt elke dag 3x met een rechtstreekse verbinding vanaf Amsterdam en Rotterdam Centraal.

Met een reistijd van ongeveer 3,5 uur kom je aan op station Londen St. Pancras. Hier stap je over op de metro of trein naar Londen Paddington, waarna je de rechtstreekse trein naar Swansea pakt. Kaartjes ontvang je na betaling per e-mail en kan je desgewenst uitprinten, zodat je deze op papier bij je draagt.

Vakantie in Swansea

In Swansea zijn leuke zandstranden, horeca, kastelen en wandelroutes te vinden. Denk aan kasteel Oystermouth, Pennard, Oxwich of Weobley. Ook de rotsachtige kustlijn met uitgestrekte zandstranden is een ware belevenis. Dit resulteert vanzelfsprekend in leuke wandelroutes langs heide, de kustlijn en bosrijke gebieden.

Ook Swansea bezoeken? Neem dan de trein en reis duurzaam, comfortabel en snel naar deze fantastische Britse bestemming!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Trein naar de Harz, Duitsland

Trein naar de Harz, Duitsland

Goedkoop met de trein naar de Harz? Bestel goedkope treinkaartjes eenvoudig online. ☑️ Treintickets v.a. € 9,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen inchecktijd ☑️ Treintickets v.a. € 38,- ☑️ Online geen boekingskosten ☑️ Direct instappen & geen...

7x mooie treinreis door Duitsland

7x mooie treinreis door Duitsland

Duitsland, met zijn rijke geschiedenis en gevarieerde landschappen, herbergt enkele van de meest schilderachtige treinroutes in Europa. Van middeleeuwse stadjes tot majestueuze bergen, laten we de top 7 treinreizen verkennen die je meenemen op een betoverende reis...

Pin It on Pinterest