Trein naar Ebbsfleet

Trein naar Ebbsfleet
 • ☑️ Ticket Ebbsfleet v.a. € 59 per Eurostar en IC
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Ebbsfleet 04:28 uur
 • ☑️ 3 verbindingen vanuit Amsterdam
 • ☑️ Directe trein naar Ebbsfleet.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Wilt u per trein naar Ebbsfleet in Engeland? Dan dient u per IC Brussel of Thalys naar Brussel-Zuid te reizen, waarna u kunt overstappen op de Eurostar naar Ebbsfleet. Deze comfortabele reis wordt jaarlijks door duizenden Nederlanders met veel plezier afgelegd voor een bedrag van slechts € 59. U geniet onderweg van catering aan boord, ruime zitplaatsen, comfortabele stoelen en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast. Ondertussen kunt u gezellig even bijkletsen, uitrusten of op de laptop, aangezien alle zitplaatsen zijn voorzien van stopcontacten.

Route Eurostar naar Ebbsfleet

Per Eurostar naar Ebbsfleet reist u onder het kanaal tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk met een lengte van ongeveer 50 kilometer. Ervaar deze ontspannen manier van reizen en boek uw treintickets naar Ebbsfleet online, zodat u geen boekingskosten betaald.

Trein naar Ebbsfleet

Treinreis naar Ebbsfleet

Prijs:59
Vervoerder:Thalys & Eurostar
VertrekstationAmsterdam CS
Aankomst stationStation Ebbsfleet International

Trein of Vliegtuig naar Ebbsfleet

Met het vliegtuig of de trein naar Ebbsfleet? De treinverbinding naar het Verenigd Koninkrijk is door de grenscontrole vooralsnog niet direct, tarieven liggen hoog en de reistijd is niet optimaal. Vliegtickets naar Ebbsfleet zijn met vroegboekkorting betaalbaar en de reistijd is minimaal. Wij raden aan om de prijzen van treintickets te vergelijken met vliegtickets voor deze bestemming.

Treintickets naar Ebbsfleet

Wilt u treintickets naar Ebbsfleet boeken? Maak dan gebruik van de bovenstaande knop en bekijk de beschikbaarheid. Houdt er rekening mee dat de tarieven alleen nog zullen stijgen voor uw reisperiode (vroegboeken = voordelig reizen). Treintickets naar Ebbsfleet zijn al verkrijgbaar vanaf € 59.

Uw stedentrip/weekendje weg/vakantie begint al in de trein!

Reistijd naar Ebbsfleet

TrajectReistijd (uur)
Trein van Amsterdam naar Ebbsfleet 04:28
Trein van Schiphol naar Ebbsfleet 04:16
Trein van Rotterdam naar Ebbsfleet03:47

Met de trein naar Ebbsfleet

De reis per trein naar Ebbsfleet duurt slechts 4 uur en 28 minuten, terwijl u van alle gemakken bent voorzien. Neem gerust een hoofdkussen, oordopjes en eten/drinken mee voor een maximale ervaring. Daarbij hoeft u niet vroegtijdig te verzamelen, bespaart u op brandstof- en parkeerkosten en heeft u geen last van file- of parkeerproblemen. Daarbij komt u aan in hartje centrum en begint uw stedentrip direct.

Bezienswaardigheden in Ebbsfleet

 • Kathedraal van Ebbsfleet
 • Gemeentehuis van Ebbsfleet
 • Oude centrum van Ebbsfleet
 • Omgeving van Ebbsfleet
 • Fiets- en wandelroutes

Hotels in Ebbsfleet vergelijken?

Binnenkort een stedentrip per trein naar Ebbsfleet maken? Dan heeft u natuurlijk ook een hotel in Ebbsfleet nodig! Vergelijk hotels van ruim 200 websites en vindt het beste hotel in Ebbsfleet tegen de laagste prijs via de onderstaande vergelijkingstool!

 • Holiday Inn Express London
 • Grandby
 • The Old Stable Yard
 • Campanile Dartford South
 • Jessamine House

Contact met Goedkoop-treinkaartje.nl

Contact Goedkoop-treinkaartje.nl

Heeft u een vraag, reisadvies of hulp nodig m.b.t. de treinreis naar Ebbsfleet? Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje.nl. Wij steven er naar om vragen binnen 1 werkdag te behandelen.

Trein naar station Ebbsfleet

International Way 629
DA11 9EN Northfleet, England te Verenigd Koninkrijk

{mymaplocation id=864 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Korting op treinkaartje naar Ebbsfleet

Het is mogelijk om via TheTrainLine korting op uw treinkaartje naar Ebbsfleet te ontvangen, middels uw abonnement (Altijd Voordeel, Dal Voordeel, Weekend Vrij, Voordeelurenabonnement, Traject Vrij, Grensabonnement of NS-Business Card met Traject Vrij of Dal abonnement), kortingskaart of studentenreisproduct. Op deze manier ontvangt u bij TheTrainLine korting op het binnenlandse gedeelte van de treinreis naar Ebbsfleet. Tevens zijn er natuurlijk regelmatig acties/aanbiedingen lopende voor de treintickets naar Ebbsfleet. Op de hoogte blijven? Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Meer over: Korting bij TheTrainLine

Eurostar naar Ebbsfleet

Goedkoop met de Eurostar naar Ebbsfleet? Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij TheTrainLine en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips. U kunt per Eurostar naar Ebbsfleet reizen vanaf station Brussel, waardoor u eerst per Thalys of IC Brussel naar Brussel-Zuid dient te reizen voor de overstap. Voer uw reisgegevens in en bereken de tarieven en reistijden voor de treinreis per Eurostar naar Ebbsfleet.


Bekijk ook: Trein naar Engeland

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!