Rondreis per trein door Moezelstreek

  • ☑️ Trein Moezelstreek v.a. 30 euro
  • ☑️ ICE International
  • ☑️ Reistijd: 3.38 uur

De Moezel is een rivier die dwars door Duitsland, Luxemburg en Frankrijk stroomt en is eigenlijk een zijtak van rivier de Rijn. De Moezelstreek is echter groter dan de stroom van de rivier en strekt zich uit van Koblenz tot Trier. Wanneer je een rondreis per trein door de Moezelstreek maakt raden wij ten zeerste aan deze en tussengelegen bestemmingen te bezoeken.

De Moezelstreek kent leuke en charmante dorpjes. Daarbij is een rondvaart over de rivier met uitzicht over de wijnvelden een absolute aanrader. Verder kent de regio diverse activiteiten, zoals kabelbanen, wandeltochten en uitstapjes. Ook  en historische bezienswaardigheden, zoals bouwwerken in Trier, Cochem en Koblenz.

Vanzelfsprekend reis je naar de Moezelstreek per trein en bestel je goedkope treinkaartjes eenvoudig online. Meermaals per dag vertrekken er treinen van ICE International naar Düsseldorf en Keulen. Hier stap je over op de directe trein naar Koblenz. Vanuit Koblenz kan je eventueel doorreizen naar andere bestemmingen in de Moezelstreek, zoals Beilstein, Traben-Trarbach, Bernkastel-Kues, Trier en Cochem. Vergeet bij een bezoekje niet even te genieten van een heerlijke lokale Moezelwijn.

Trein Cochem Goedkoop Treinkaartje

Treinkaartjes voor trein naar de Moezelstreek

De prijs van treinkaartjes naar de Moezelstreek is afhankelijk van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de route, reisklasse en flexibiliteit. Kaartjes voor deze treinreis zijn 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar. Wanneer je vroeg boekt profiteer je van het laagste tarief, waarbij treinkaartjes naar de Moezelstreek verkrijgbaar zijn vanaf 30 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas).

Flexibiliteit: Verder wordt het tarief bepaalt door de flexibiliteit.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Cochem Per Trein

Rondreis door de Moezelstreek

Boordevol bezienswaardigheden, specialiteiten, wandelroutes en leuke dorpjes leent de Moezelstreek zich ideaal voor een complete rondreis. Zo kan je hier makkelijk een week genieten van diverse activiteiten en bezoekjes aan verschillende plaatsjes. Varieer met bijvoorbeeld een kabelbaan, rondvaart, wandeling of dagje ontspannen in één van de winkelstraten met gezellige terrasjes.

Ook een weekendje weg of op vakantie? Reis dan per trein naar de Moezelstreek en bestel jouw treinkaartjes eenvoudig online bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe.

 

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders