Rondreis per trein door Moezelstreek

  • ☑️ Trein Moezelstreek v.a. 30 euro
  • ☑️ ICE International
  • ☑️ Reistijd: 3.38 uur

De Moezel is een rivier die dwars door Duitsland, Luxemburg en Frankrijk stroomt en is eigenlijk een zijtak van rivier de Rijn. De Moezelstreek is echter groter dan de stroom van de rivier en strekt zich uit van Koblenz tot Trier. Wanneer je een rondreis per trein door de Moezelstreek maakt raden wij ten zeerste aan deze en tussengelegen bestemmingen te bezoeken.

De Moezelstreek kent leuke en charmante dorpjes. Daarbij is een rondvaart over de rivier met uitzicht over de wijnvelden een absolute aanrader. Verder kent de regio diverse activiteiten, zoals kabelbanen, wandeltochten en uitstapjes. Ook  en historische bezienswaardigheden, zoals bouwwerken in Trier, Cochem en Koblenz.

Vanzelfsprekend reis je naar de Moezelstreek per trein en bestel je goedkope treinkaartjes eenvoudig online. Meermaals per dag vertrekken er treinen van ICE International naar Düsseldorf en Keulen. Hier stap je over op de directe trein naar Koblenz. Vanuit Koblenz kan je eventueel doorreizen naar andere bestemmingen in de Moezelstreek, zoals Beilstein, Traben-Trarbach, Bernkastel-Kues, Trier en Cochem. Vergeet bij een bezoekje niet even te genieten van een heerlijke lokale Moezelwijn.

Trein Cochem Goedkoop Treinkaartje

Treinkaartjes voor trein naar de Moezelstreek

De prijs van treinkaartjes naar de Moezelstreek is afhankelijk van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de route, reisklasse en flexibiliteit. Kaartjes voor deze treinreis zijn 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar. Wanneer je vroeg boekt profiteer je van het laagste tarief, waarbij treinkaartjes naar de Moezelstreek verkrijgbaar zijn vanaf 30 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas).

Flexibiliteit: Verder wordt het tarief bepaalt door de flexibiliteit.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Cochem Per Trein

Rondreis door de Moezelstreek

Boordevol bezienswaardigheden, specialiteiten, wandelroutes en leuke dorpjes leent de Moezelstreek zich ideaal voor een complete rondreis. Zo kan je hier makkelijk een week genieten van diverse activiteiten en bezoekjes aan verschillende plaatsjes. Varieer met bijvoorbeeld een kabelbaan, rondvaart, wandeling of dagje ontspannen in één van de winkelstraten met gezellige terrasjes.

Ook een weekendje weg of op vakantie? Reis dan per trein naar de Moezelstreek en bestel jouw treinkaartjes eenvoudig online bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe.

 

12 mooie bloemenroutes in Nederland

12 mooie bloemenroutes in Nederland

In de lente transformeren bloemen in de prachtigste kleuren: roze, wit, paars en geel. Vlinders en bijen worden aangetrokken door de kleur, vorm en geur van de bloemen. Het is een genot om te wandelen of te fietsen langs kleurrijke bloemenvelden. De boswachters hebben...

8 Leuke boswandelingen in Nederland

8 Leuke boswandelingen in Nederland

Ben je op zoek naar een wandeling in het bos? Ontdek hier de top 10 van boswandelingen samengesteld door onze boswachters. Zij hebben korte en lange routes uitgezet die je naar de meest prachtige plekjes brengen. Er is altijd wel een mooi wandelgebied in de buurt te...

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

Zodra de vogels beginnen te fluiten en de zon zich vaker laat zien, is het duidelijk dat de lente in aantocht is. In april en mei verschijnt de bloesem aan de fruitbomen en dat is het teken dat de lente in volle gang is. Boswachters hebben de meest prachtige fiets- en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders