Rondreis per trein door Moezelstreek

  • ☑️ Trein Moezelstreek v.a. 30 euro
  • ☑️ ICE International
  • ☑️ Reistijd: 3.38 uur

De Moezel is een rivier die dwars door Duitsland, Luxemburg en Frankrijk stroomt en is eigenlijk een zijtak van rivier de Rijn. De Moezelstreek is echter groter dan de stroom van de rivier en strekt zich uit van Koblenz tot Trier. Wanneer je een rondreis per trein door de Moezelstreek maakt raden wij ten zeerste aan deze en tussengelegen bestemmingen te bezoeken.

De Moezelstreek kent leuke en charmante dorpjes. Daarbij is een rondvaart over de rivier met uitzicht over de wijnvelden een absolute aanrader. Verder kent de regio diverse activiteiten, zoals kabelbanen, wandeltochten en uitstapjes. Ook  en historische bezienswaardigheden, zoals bouwwerken in Trier, Cochem en Koblenz.

Vanzelfsprekend reis je naar de Moezelstreek per trein en bestel je goedkope treinkaartjes eenvoudig online. Meermaals per dag vertrekken er treinen van ICE International naar Düsseldorf en Keulen. Hier stap je over op de directe trein naar Koblenz. Vanuit Koblenz kan je eventueel doorreizen naar andere bestemmingen in de Moezelstreek, zoals Beilstein, Traben-Trarbach, Bernkastel-Kues, Trier en Cochem. Vergeet bij een bezoekje niet even te genieten van een heerlijke lokale Moezelwijn.

Trein Cochem Goedkoop Treinkaartje

Treinkaartjes voor trein naar de Moezelstreek

De prijs van treinkaartjes naar de Moezelstreek is afhankelijk van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de route, reisklasse en flexibiliteit. Kaartjes voor deze treinreis zijn 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar. Wanneer je vroeg boekt profiteer je van het laagste tarief, waarbij treinkaartjes naar de Moezelstreek verkrijgbaar zijn vanaf 30 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas).

Flexibiliteit: Verder wordt het tarief bepaalt door de flexibiliteit.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Cochem Per Trein

Rondreis door de Moezelstreek

Boordevol bezienswaardigheden, specialiteiten, wandelroutes en leuke dorpjes leent de Moezelstreek zich ideaal voor een complete rondreis. Zo kan je hier makkelijk een week genieten van diverse activiteiten en bezoekjes aan verschillende plaatsjes. Varieer met bijvoorbeeld een kabelbaan, rondvaart, wandeling of dagje ontspannen in één van de winkelstraten met gezellige terrasjes.

Ook een weekendje weg of op vakantie? Reis dan per trein naar de Moezelstreek en bestel jouw treinkaartjes eenvoudig online bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe.

 

Treinkaartje voor trein naar Cochem

Treinkaartje voor trein naar Cochem

☑️ Trein Cochem v.a. 23 euro ☑️ ICE International ☑️ Reistijd: 4.33 uur Zoek tickets Gelegen tussen de heuvels en rivier de Moezel in Duitsland ligt het schitterende Cochem, ook wel "de parel in het dal van de Moezel". Langs de rivier vormt zich een boulevard met...

Trein naar Trier

Trein naar Trier

☑️ Trein Trier v.a. 37 euro ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein) ☑️ Reistijd: 12.33 uur Zoek tickets Bezichtig rivier de Rijn, maak een rondvaart en ontdek het historische Trier in Duitsland. Natuurlijk reis je vanuit Nederland per trein naar Trier en...

Treinkaartjes en trein naar Göttingen

Treinkaartjes en trein naar Göttingen

☑️ Trein Göttingen v.a. 39 euro ☑️ InterCity Berlijn (IC Berlin) ☑️ Reistijd: 5.00 uur Zoek tickets Reis duurzaam en comfortabel per trein naar Göttingen in Duitsland. De bestemming is centraal gelegen in Midden Duitsland en is de “Stadt der Wissenschaft” (stad van de...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders