Trein naar Trier

  • ☑️ Trein Trier v.a. 37 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 12.33 uur

Bezichtig rivier de Rijn, maak een rondvaart en ontdek het historische Trier in Duitsland. Natuurlijk reis je vanuit Nederland per trein naar Trier en bestel je goedkope treinkaartjes eenvoudig online. Bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe zijn tickets voor diverse routes verkrijgbaar tegen het laagste tarief.

Treinkaartjes naar Trier bestel je vanaf 37 euro (2e klas) en 50 euro (1e klas). Je dient minimaal twee keer over te stappen vanuit Nederland. Je reist namelijk eerst naar station Düsseldorf of Keulen, waarna je overstapt op de trein naar Koblenz. Vanuit Koblenz vertrekt er een rechtstreekse trein naar Trier. Met een reistijd van 5.22 uur arriveer je in hartje centrum en kan jouw vakantie of stedentrip beginnen.

Treinkaartjes voor trein naar Trier

De prijs van treinkaartjes naar Trier is afhankelijk van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de route, reisklasse en flexibiliteit. Kaartjes voor deze treinreis zijn 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar. Wanneer je vroeg boekt profiteer je van het laagste tarief, waarbij treinkaartjes naar Trier verkrijgbaar zijn vanaf 37 euro (2e klas) en 50 euro (1e klas). Naar mate de reisdatum dichterbij komt varieert de prijs tussen 45 en 57 euro per enkele reis.

Flexibiliteit: Verder wordt het tarief bepaalt door de flexibiliteit.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Stedentrip trier

De oudste stad van Duitsland kent een groot aantal historische monumenten en bezienswaardigheden die tevens op de UNESCO Werelderfgoedlijst zijn opgenomen. Als onderdeel van de schitterende Moezelstreek in Duitsland is dit een leuke stad voor een stedentrip of vakantie. Het is hier heerlijk vertoeven!

Ga wandelen langs de Rijn, bezoek Cochem en/of bezichtig imposante bezienswaardigheden. Ook het aanbod van kunst en cultuur is enorm en de regio is rijk aan heerlijke zelfgemaakte wijn. Kortom het is een leuke treinbestemming in Duitsland!

 

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders