Trein naar Trier

  • ☑️ Trein Trier v.a. 37 euro
  • ☑️ ICE International of ÖBB Nightjet (nachttrein)
  • ☑️ Reistijd: 12.33 uur

Bezichtig rivier de Rijn, maak een rondvaart en ontdek het historische Trier in Duitsland. Natuurlijk reis je vanuit Nederland per trein naar Trier en bestel je goedkope treinkaartjes eenvoudig online. Bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe zijn tickets voor diverse routes verkrijgbaar tegen het laagste tarief.

Treinkaartjes naar Trier bestel je vanaf 37 euro (2e klas) en 50 euro (1e klas). Je dient minimaal twee keer over te stappen vanuit Nederland. Je reist namelijk eerst naar station Düsseldorf of Keulen, waarna je overstapt op de trein naar Koblenz. Vanuit Koblenz vertrekt er een rechtstreekse trein naar Trier. Met een reistijd van 5.22 uur arriveer je in hartje centrum en kan jouw vakantie of stedentrip beginnen.

Treinkaartjes voor trein naar Trier

De prijs van treinkaartjes naar Trier is afhankelijk van diverse factoren, zoals het boekingsmoment, de route, reisklasse en flexibiliteit. Kaartjes voor deze treinreis zijn 180 dagen voor vertrek verkrijgbaar. Wanneer je vroeg boekt profiteer je van het laagste tarief, waarbij treinkaartjes naar Trier verkrijgbaar zijn vanaf 37 euro (2e klas) en 50 euro (1e klas). Naar mate de reisdatum dichterbij komt varieert de prijs tussen 45 en 57 euro per enkele reis.

Flexibiliteit: Verder wordt het tarief bepaalt door de flexibiliteit.

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Stedentrip trier

De oudste stad van Duitsland kent een groot aantal historische monumenten en bezienswaardigheden die tevens op de UNESCO Werelderfgoedlijst zijn opgenomen. Als onderdeel van de schitterende Moezelstreek in Duitsland is dit een leuke stad voor een stedentrip of vakantie. Het is hier heerlijk vertoeven!

Ga wandelen langs de Rijn, bezoek Cochem en/of bezichtig imposante bezienswaardigheden. Ook het aanbod van kunst en cultuur is enorm en de regio is rijk aan heerlijke zelfgemaakte wijn. Kortom het is een leuke treinbestemming in Duitsland!

 

Rondreis per trein door Moezelstreek

Rondreis per trein door Moezelstreek

☑️ Trein Moezelstreek v.a. 30 euro ☑️ ICE International ☑️ Reistijd: 3.38 uur Zoek tickets De Moezel is een rivier die dwars door Duitsland, Luxemburg en Frankrijk stroomt en is eigenlijk een zijtak van rivier de Rijn. De Moezelstreek is echter groter dan de stroom...

Treinkaartje voor trein naar Cochem

Treinkaartje voor trein naar Cochem

☑️ Trein Cochem v.a. 23 euro ☑️ ICE International ☑️ Reistijd: 4.33 uur Zoek tickets Gelegen tussen de heuvels en rivier de Moezel in Duitsland ligt het schitterende Cochem, ook wel "de parel in het dal van de Moezel". Langs de rivier vormt zich een boulevard met...

Treinkaartjes en trein naar Göttingen

Treinkaartjes en trein naar Göttingen

☑️ Trein Göttingen v.a. 39 euro ☑️ InterCity Berlijn (IC Berlin) ☑️ Reistijd: 5.00 uur Zoek tickets Reis duurzaam en comfortabel per trein naar Göttingen in Duitsland. De bestemming is centraal gelegen in Midden Duitsland en is de “Stadt der Wissenschaft” (stad van de...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders