Met de TGV naar Marseille

  • ☑️ Treinticket Marseille v.a. € 84 per TGV
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Marseille 7.50 uur
  • ☑️ Met 1 overstap in Brussel naar Marseille
  • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
  • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 4 maanden voor vertrek
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Lekker met de trein naar Marseille? Vanuit Nederland reis je met één overstap op Brussel-Zuid per TGV naar Marseille. Eerst reis je vanaf station Amsterdam, Den Haag, Schiphol, Rotterdam of Breda per IC Brussel of Thalys naar station Brussel-Zuid(Midi). Hier kan je overstappen op de directe TGV naar Marseille. Voor de overstap kan je de perronnummers in de internationale reisplanner controleren. Tevens worden deze op het perron aangegeven. Heb je vragen? Stel deze dan gerust aan het aanwezige personeel. Zij helpen graag!

Goedkope treintickets naar Marseille zijn verkrijgbaar vanaf € 84 (2e klas) en € 127 (1e klas). Kaartjes worden doorgaans 3 tot 4 maanden voor vertrek aangeboden. In sommige gevallen wordt deze periode opgerekt tot 5 maanden door de Franse Spoorwegen (SNCF). De totale reistijd van de trein komt uit op 7.50 uur.

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders