Met de TGV naar Straatsburg

  • ☑️ Treinticket Straatsburg v.a. € 60 per TGV
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Straatsburg 6.29 uur
  • ☑️ Met 1 overstap in Parijs naar Straatsburg
  • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
  • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 4 maanden voor vertrek
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Met de trein naar Straatsburg? Er rijden vanuit Nederland geen directe treinen, maar er rijden dagelijks wel 10 treinen van Thalys naar Parijs. Hier kan je namelijk overstappen op de metrolijn 4 richting Mairie de Montrouge. Op station Gare de l’Est stap je uit voor de overstap op de TGV naar Straatsburg. Kaartjes voor de metro zijn aan boord van de Thalys en op station Gare du Nord verkrijgbaar.

Goedkope treintickets naar Straatsburg zijn verkrijgbaar vanaf € 60 (2e klas) en € 114 (1e klas). Kaartjes worden doorgaans 3 tot 4 maanden voor vertrek aangeboden. In sommige gevallen wordt deze periode opgerekt tot 5 maanden door de Franse Spoorwegen (SNCF). De totale reistijd van de trein komt uit op 6.29 uur.

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders