Met de TGV naar Toulouse

  • ☑️ Treinticket Toulouse v.a. € 60 per TGV
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Toulouse 08:55 uur
  • ☑️ Met 1 overstap in Parijs naar Toulouse
  • ☑️ Vroegboeken = voordelig reizen
  • ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 4 maanden voor vertrek
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Op reis met de trein naar Toulouse? Vanuit Nederland rijdt er geen directe verbinding. Wel vertrekken er elke dag 10 treinen van Thalys naar Parijs. Eenmaal aangekomen in Parijs kan je overstappen op de TGV naar Toulouse. De overstap vindt helaas niet plaats op hetzelfde treinstation. Vanaf station Gare du Nord reis je met metrolijn 4 richting Mairie de Montrouge naar station Gare Montparnasse. Hier maak je de overstap op de TGV naar Toulouse.

Voordelige treinkaartjes naar Toulouse zijn verkrijgbaar vanaf € 60 (2e klas) en € 107 (1e klas). Tickets boek je 3 tot 4 maanden van tevoren. Soms wordt de boekingsperiode opgerekt tot 5 maanden door de Franse Spoorwegen (SNCF). De totale reistijd van de treinreis naar Toulouse is 8.55 uur.

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders