Overlast bij Schiphol in augustus

Het treinverkeer van en naar Schiphol zal in augustus veel last hebben van vertraging, vanwege geplande werkzaamheden aan het spoor. Vakantiegangers in de richting van Schiphol worden daarom aangeraden om eerder van huis te vertrekken. Vertragingen kunnen op het spoor van Utrecht naar Noord-Holland oplopen tot ruim een uur. Er zal gebruik moeten worden gemaakt van vervangend busvervoer, wat voor vakantievangers extra gesleep met tassen/koffers kan opleveren (houdt hier dus rekening mee).

Trein

Vertraging naar Schiphol door werkzaamheden

De werkzaamheden verschillen per dag en daarom wordt er aangeraden de reisplanner goed in de gaten te houden. Zo zal er op 2 augustus worden gewerkt aan het spoor tussen Sloterdijk en Amsterdam Sloterdijk. Hierdoor rijden er geen treinen tussen Amsterdam en de rest van Noord-Holland. Ook bij Hoofddorp rijden minder treinen, waardoor Schiphol slecht bereikbaar is. Ook op 10 augustus en van 17 t/m 23 augustus is het raak op verschillende trajecten.

Breng vrienden/familie/collega’s op de hoogte van deze vertraging bij Schiphol en voorkom dat u te laat komt voor uw vliegreis.

Goedkoop per trein naar Schiphol?

Maak gebruik van een Trein kortingsactie en wellicht bespaart u op de reiskosten. Op langere trajecten kan dit vaak tientallen euro’s schelen (zeker als u met meer personen reist). Tevens kunt u natuurlijk kijken naar de mogelijkheden van een groepsretour die al vanaf 4 personen geldig is.

Actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!