Geen treinverkeer naar Berlijn

Gisteravond zijn honderden reizigers gestrand in de trein van Amsterdam naar Berlijn. De vervoerders hadden het niet zien aankomen, waardoor de trein met honderden passagiers net over de Duitse grens tot stilstand kwam. Oorzaak hiervan was de hevige storm in Duitsland, waardoor tientallen bomen en puin op het spoor zijn gewaaid en treinverkeer niet meer mogelijk was. Ook vandaag (6 oktober) zijn er meldingen van stilgevallen treinen in Duitsland.

Reizigers opgevangen in Bad Bentheim

Reizigers werden uit de trein gehaald en opgevangen door personeel, brandweer en het rode kruis. In een nabijgelegen sporthal werden ruim 200 veldbedden opgezet om te overnachten, maar een groot aantal reizigers koos ervoor om een overnachting in de buurt te boeken of werd opgehaald door familie.

Hevige storm in Duitsland

Duitsland wordt al 2 dagen geteisterd door een zware storm genaamd Xavier. De hevige storm heeft al 7 mensen het leven gekost door omgevallen bomen en rondvliegend puin. De lokale autoriteiten raden iedereen dan ook aan om binnen te blijven met ramen en deuren gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!