Tag: Trein Bordeaux

Treinreis naar Bordeaux

Trein naar Bordeaux
  • ☑️ Treinticket Bordeaux v.a. € 49 per Thalys, InterCity en TGV
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Bordeaux 7.33 uur
  • ☑️ Overstap in Parijs of Brussel
  • ☑️ Met 1 overstap per trein naar Bordeaux.
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Internationale Treinreizen, Korting Frankrijk, Mooie steden in Frankrijk, Stedentrip Bordeaux, TGV Frankrijk, Thalys Frankrijk, Trein Bordeaux, Trein Frankrijk

Lees verder

5x hippe steden met de trein!

Lekker stedentrippen? Wij weten zeker dat jij nog minimaal 1 van deze 5 hippe steden moet bezoeken. Je bezoekt deze 5 steden allemaal eenvoudig met de trein. Zo reis je duurzaam, comfortabel en voordelig naar een leuke Europese bestemming. Daarbij is de reistijd minimaal, kom je aan in het hartje centrum en geniet je aan boord van maximale faciliteiten. Voldoende beenruimte, een barrijtuig, stroom, WiFi en wandelgangen om de benen te strekken.

trein berlijn, Trein Bordeaux, Trein Brugge, Trein Hamburg, Trein Lyon

Lees verder

4 Mooie treinbestemmingen in Frankrijk

TGV trein

Ben je aan vakantie toe? Vergeet de Kijk dan eens naar deze vier verrassende en mooie bestemmingen in Frankrijk. Goed bereikbaar per trein en nog niet vaak genoeg bezocht door Nederlanders. Kies voor een duurzame manier van reizen naar deze bestemmingen. Daarbij zijn internationale treinreizen voordelig, comfortabel en snel. Door Frankrijk met de trein reis je per TGV of Thalys. Voor de onderstaande bestemmingen reis je met de trein naar Brussel of Parijs voor de overstap naar de TGV voor het laatste gedeelte van de treinreis.

Trein Bordeaux, Trein Frankrijk, Trein Metz, Trein Nantes, Trein Nice

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl