Tag: B-Europe

Groei internationaal treinverkeer: Deutsche Bahn, TheTrainLine, B-Europe en Thalys

Internationale trein

Niet alleen NS International merkt op dat reizigers steeds vaker kiezen voor de trein. Naast NS zien Deutsche Bahn en Thalys een vergelijkbare stijging in het aantal reizigers. Zo zou er bij Thalys een stijging van 13% zichtbaar zijn, met zowel recreatieve als zakelijke reizigers. Ook Deutsche Bahn, B-Europe en TheTrainline ervaren een stijging in het aantal reizigers. Deutsche Bahn en TheTrainLine verwachten in 2020 de lijn door te zetten.

Nog meer treinreizigers in 2020

Zo zal er een extra Eurostar naar Londen rijden, waarmee het aantal uitkomt op 4 dagelijkse verbindingen. Tevens wordt er hard gewerkt aan een verbinding van ongeveer 4 uur tussen Amsterdam en Berlijn. Een ander interessant traject is de nachttrein naar Wenen. Deze zal vanaf 2020 vanaf Brussel vertrekken en zal begin 2021 worden doorgetrokken tot Amsterdam.

B-Europe, Deutsche Bahn, NS International Nieuws, TheTrainLine

Lees verder

Review B-Europe

Op deze pagina leest u alles over Belgische treinticket aanbieder B-Europe of NMBS International. Als onderdeel van de NMBS verkoopt B-Europe internationale treintickets. Naast België richt B-Europe zich op de Nederlandse, Duitse en Franse markt. Het platform is daarom beschikbaar in 4 verschillende talen. Ook het scala aan betaalmogelijkheden is compleet in combinatie met een goede klantenservice. Lees onze Review over B-Europe en ga comfortabel op reis!

Over B-Europe / NMBS International

De Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS) is de enige aanbieder van personenvervoer in België. Het bedrijf werkt in opdracht van de Belgische overheid en is in 1926 opgericht. Sindsdien is er veel veranderd met uiteindelijk NMBS International of B-Europe dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van internationale treinreizen. Daarnaast werd dochteronderneming NMBS Logistics opgericht voor goederenvervoer naar het buitenland.

B-Europe Review

B-Europe, nmbs, NMBS International, Trein België

Lees verder

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!