Review B-Europe

Op deze pagina leest u alles over Belgische treinticket aanbieder B-Europe of NMBS International. Als onderdeel van de NMBS verkoopt B-Europe internationale treintickets. Naast België richt B-Europe zich op de Nederlandse, Duitse en Franse markt. Het platform is daarom beschikbaar in 4 verschillende talen. Ook het scala aan betaalmogelijkheden is compleet in combinatie met een goede klantenservice. Lees onze Review over B-Europe en ga comfortabel op reis!

Over B-Europe / NMBS International

De Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS) is de enige aanbieder van personenvervoer in België. Het bedrijf werkt in opdracht van de Belgische overheid en is in 1926 opgericht. Sindsdien is er veel veranderd met uiteindelijk NMBS International of B-Europe dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van internationale treinreizen. Daarnaast werd dochteronderneming NMBS Logistics opgericht voor goederenvervoer naar het buitenland.

B-Europe Review

B-Europe Review

Met een gebruiksvriendelijk online platform worden treinen van alle aanbieders in Europa weergegeven. Prijzen zijn voordelig en hetzelfde als bij NS International, TheTrainLine en Deutsche Bahn. Handig is dat boekingen tot 9 reizigers makkelijk online kunnen worden geregeld. Kaartjes ontvangt u digitaal. Hieronder hebben wij het platform van NMBS International beoordeeld op prijs, gebruiksvriendelijkheid, betaalmogelijkheden en service.

  • Prijs: 8,5
  • Gebruiksvriendelijkheid: 8,5
  • Betaalmogelijkheden: 9
  • Klantenservice: 9

Totaalcijfer: 8,8

B-Europe met korting

Voor goedkope treintickets bij NMBS International dient u kaartjes vroegtijdig te boeken. Voor Belgische en Franse bestemmingen is dit 4 maanden voor vertrek. Voor alle overige bestemmingen kunt u 180 dagen voor vertrek uw treintickets boeken. Opzoek naar treinkaartjes voor seizoensgebonden treinen als de Zon-Thalys en Ski-Thalys? Deze internationale treinen hebben specifieke boekingsperiode die per jaar wijzigen. Houdt onze website in de gaten voor de actuele boekingsperioden.

Enkele korting tips

  • Via het online platform betaal je geen boekingskosten.
  • Ontvang vroegboekkorting enkele maanden voor vertrek.
  • Tarieven van reizen in de avonduren zijn vaak voordeliger.
  • Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen;
  • Boek treinkaartjes eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m zondag vaak duurder is.

Betaalmogelijkheden bij B-Europe

Het online platform van B-Europe of NMBS International beschikt over tal van betaalmogelijkheden. Zo is het mogelijk om met iDeal te betalen, maar staan ook VISA, MasterCard, AmericanExpress, Bancontact, Meastro, GiroPay, SoFort en PayPal in het rijtje. Het is bijna onmogelijk dat je hier niet kunt betalen.

Review Internationale ticketaanbieders

Naast de review van B-Europe hebben wij ook andere platformen onder de loep genomen. Lees alles over TheTrainLine, NS International en Deutsche Bahn.

Mooiste stranden van België

Mooiste stranden van België

Komende zomer een leuke kustplaats bezoeken? België is misschien niet het meest tropische land, maar kent schitterende gebieden. Wij nemen je mee naar 5 zandstranden in België die je zullen verbazen en zorgen voor een fantastische dag. Vanzelfsprekend zijn de stranden...

5x trein en mooie natuur in België

5x trein en mooie natuur in België

Opzoek naar een mooie plek of locatie dichtbij huis? België kent schitterende natuur en is dichterbij dan je denkt! Zo bezoek je diverse mooie steden in België op slechts 2 uur rijden vanaf Amsterdam. Natuurlijk wil je wel met de trein naar België en is dit met ruim...

Duurzaam reizen: Met de trein door Europa

Duurzaam reizen: Met de trein door Europa

We kunnen allemaal niet wachten om weer op reis te gaan. Natuurlijk kies je dan wel voor een duurzaam vervoersmiddel, zoals de trein! Met de trein reis ja namelijk duurzaam en stoot je tot wel 10x minder Co2 uit. Reis daarom met de trein door Europa en reis bewust....