Treinkaartje Defqon

Van 23 juni t/m 25 juni 2017 wordt Defqon 1 weer georganiseerd op het festival terrein nabij Walibi Holland te Biddinghuizen. Ga jij in 2017 naar Defqon 1 en benieuwd hoe u op het festival terrein aankomt? Het festival is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer en u slaat file- en parkeerproblemen over. Zo is het niet ongebruikelijk dat u ruim een uur moet wachten, voordat u op het parkeerterrein arriveert. Met de trein naar Defqon? Reis dan per trein naar station Dronten, waarna u per pendelbus naar het festivalterrein van Defqon wordt gebracht. Een retourticket voor de pendelbussen is online te bestellen voor € 8 en in de bus verkrijgbaar voor € 12.

Treinkaartje Defqon

Goedkoop met de trein naar Defqon 1

Wilt u goedkoop met de trein naar Defqon 1? Bekijk dan of er een treinkaartjes actie verkrijgbaar is. Een overzicht van goedkope treinkaartjes vindt u via: Overzicht treinkaart acties

Defqon 1 Pendelbussen

De pendelbussen vertrekken op vrijdag tussen 13:00 en 22:00 vanaf station Dronten. De pendelbussen vertrekken op zondag tussen 18:00 en 22:00 en op maandag tussen 09:00 en 14:00 vanaf het Defqon.1 terrein.

Adres van Defqon 1 Festival

Spijkweg, 8256 RJ Biddinghuizen

  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close