fbpx

Trein naar Tropenmuseum

T/m 31 oktober bestelt u voor € 26 een combideal NS dagretour Amsterdam + GVB Tram en Bus + entree Tropenmuseum. Zo reist u voordelig naar station Amsterdam Centraal, waarna u per bus of tram naar het Tropenmuseum wordt gebracht. Plan uw route vooraf via de reisplanner. De NS Dagretour Amsterdam is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 01 oktober t/m 30 november 2017.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree Tropenmuseum. De code kunt u online verzilveren, waarbij het gewenste opstapstation en de reisdatum moet worden opgegeven. De NS dagretour Amsterdam is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische route dient te nemen. Uw voucher entree Tropenmuseum toont u bij aankomst als geldig toegangsbewijs.

Trein naar Tropenmuseum
Fashion in Afrika

Het Tropenmuseum staat deze periode in het teken van Afrika, waarbij mode-experts uit 4 grote Afrikaanse steden hun ontwerpen, creativiteit en innovatie laten zien. Mode-experts uit Casablanca, Johannesburg, Lagos, Nairobi en Nederland tonen de hun streetwear en couture met invloeden vanuit de stad van herkomst, cultuur en persoonlijke smaak.

NS Dagretour Amsterdam + entree Tropenmuseum

De Tropenmuseum in Amsterdam bezoeken? Ga met de trein en bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in oktober 2017!

  • Prijs (19 jaar en ouder): € 26
  • Prijs (12 t/m 18 jaar): € 23
  • Prijs (4 t/m 11 jaar): € 10
  • Verkoop: 01 oktober t/m 31 oktober 2017
  • Reizen: 01 oktober t/m 30 november 2017

Adres Tropenmuseum

Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam

{mymaplocation id=998 width=100% height=400px zoom=11 type=bing }

Veelgestelde Vragen

Hieronder treft u de meest gestelde vragen m.b.t. deze aanbieding van de Spoordeelwinkel.

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

Wat is er te zien?

Ontdek de bloeiende modescenes uit Afrika. Van experimenteel tot ingetogen en van streetwear tot couture. Bezoek het Tropenmuseum en ontdek mode door de ogen van Afrikaanse mode-experts.

Geen NS dagretour Amsterdam of voucher Tropenmuseum ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl