Trein naar Margriet Winter Fair

Dagretour + Margriet Winter Fair
Van 22 t/m 28 november is het weer mogelijk om met de trein naar de Margriet Winter Fair te reizen. De entreeprijs voor dit evenement bedraagt € 19,95, maar u kunt tevens een combiticket entree + NS dagretour bestellen voor € 31. Zo reist u voor slechts € 9,- heen- en weer ongeacht het opstapstation en hoeft u niet met de auto (parkeergeld + brandstofkosten). De treinkaartjes actie is te bestellen via de onderstaande link, waarna u een e-ticket NS Dagretour + een entreebewijs Margriet Winter Festival ontvangt per e-mail.Dagretour + Margriet Winter FairDe Brabanthallen te s’Hertogenbosch worden omgetoverd in een geweldige plek met ruim 300 boetiekjes, muziek, eten en gezelligheid. Doe uw kerstinkopen op de Margriet Winter Fair en beleef de inspirerende workshops op het gebied van mode, beauty, lifestyle en koken. Daarbij kunt u gezellig meezingen/dansen bij één van de vele optredens op de Margriet Winter Festival.

Korting op Magriet Winter Fair

Wilt u met korting naar de Margriet Winter Fair in november 2019? Profiteer dan van deze combideal en reis goedkoop met de trein naar de Margriet Winter Fair. Onderweg kan je samen bijkletsen en je hoeft je niet in te houden op het ultieme feestdagen evenement.
  • Kosten: € 31
  • Verkoopperiode: T/m 28 november 2019
  • Reisperiode: Bij de bestelling geeft u aan op welke dag u het evenement wilt bezoeken.

Online workshopinschrijving

Meedoen aan een workshop? Dit jaar wordt er voor het eerst gewerkt met online inschrijvingen. Vanaf maandag 11 november kan je een plek reserveren met code MWF9NSXX816. Bij het reserveren van een zitplaats wordt wel een ticketprijs van €1 gevraagd. Inschrijven kan via: www.margrietwinterfair.nl/inschrijvingworkshop

Adres Margriet Winter Fair

Diezekade 2 5222 AK Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden Margriet Winter Fair

22 t/m 28 november van 10.00 – 18.00 uur.
Bekijk ook: Groepskorting in de trein
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!