fbpx

Trein naar EK Zandsculpturen

T/m 31 oktober bestelt u voor € 20 een NS dagretour Zandvoort + voucher koffie en appeltaart bij Rappel. Hiermee reist u tegen een vast tarief naar station Zandvoort, waarna u het EK zandsculpturen kunt bezichtigen of uw voucher kunt verzilveren bij lunchroom Rappel. De NS Dagretour Zandvoort is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 01 oktober t/m 30 november 2017.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher koffie en appeltaart bij Rappel. De code kunt u eenvoudig online verzilveren, waarbij u het gewenste opstapstation en de reisdatum kunt selecteren. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische (kortste) route dient te kiezen. De voucher neemt u mee op reis en kunt u bij lunchroom Rappel te Zandvoort verzilveren voor een koffie met appeltaart. Het EK Zandsculpturen is vrij voor bezichtiging.

NS dagretour Zandvoort + EK Zandsculpturen

NS Dagretour Zandvoort + entree EK Zandsculpturen

De EK Zandsculpturen in Zandvoort bezoeken? Ga met de trein en bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in oktober 2017!

  • Prijs (2e klas): € 20
  • Prijs (1e klas): € 27
  • Verkoop: 01 oktober t/m 31 oktober 2017
  • Reizen: 01 oktober t/m 31 oktober 2017

{mymaplocation id=996 width=100% height=400px zoom=11 type=bing}

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

Wat is er te zien?

Dit jaar wordt het Europees Kampioenschap zandsculpturen gehouden in Zandvoort. Hierbij laten kunstenaars uit verschillende landen hun werken herrijzen uit het zand op verschillende locaties op het strand. Het thema van dit jaar is ‘Hollandse Meesters’, waarbij beroemde kunstenaars en werken worden nagemaakt.

Geen NS dagretour of voucher Rappel ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl