Trein naar Carnaval

Trein naar Carnaval

Wilt u komende week per trein naar Carnaval? Bij de Spoordeelwinkel bestelt u t/m 28 februari 2017 een NS Dagretour naar station Eindhoven of Den Bosch voor slechts € 19. Daarbij ontvangt u een gratis lunch bij Burger King. De lunch bij Burger King bestaat uit een Whopper, medium drankje en een medium friet voor 1 persoon. De actietickets zijn te koop en geldig t/m 28 februari, waarbij u bij de bestelling dient aan te geven of u een NS dagretour Eindhoven of NS dagretour Den Bosch wilt.

De NS dagretour is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Tevens geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia en met toeslag geldig in de InterCity Direct & ICE International treinen.

Trein naar Carnaval

Trein naar Carnaval in 2017

Reis vanaf elk station in Nederland tegen een voordelig tarief per trein naar Carnaval in Eindhoven en Den Bosch. Uiteraard kunt u ook profiteren van een dagkaart actie van ActievandeDag tickets of Hema treinkaartjes. Gaat u met een groep? Profiteer dan van groepskorting in de trein (NS Groepsretour).

Spoordeel actie

  • Kosten: € 19;
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2017;
  • Reisperiode: t/m 28 februari 2017.

Deel deze pagina met vrienden, familie en collega’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!